Martijn Priem

Onderzoeker

Martijn Priem is onderzoeker bij Kenniscentrum Business Innovation en verbonden aan het lectoraat Entrepreneurship & Business Innovation van lector Guy Bauwen. Ook is hij betrokken bij de praktijkgerichte onderzoekslijnen van het Instituut voor Commercieel Management. Hij is coördinator van de minor+ Turning Innovation Into Business en in dat kader ook betrokken bij het Honoursprogramma van Hogeschool Rotterdam.

Martijn doet onderzoek naar het innovatievermogen van het middel- en kleinbedrijf en heeft samen met de lector en hoofddocenten een Innovatievermogensscan ontwikkeld. Door middel van de minor+, een ontwikkelplatform of ‘Innovation Lab’, draagt hij samen met docenten bij aan de vernieuwing van de curricula van de opleidingen van Instituut voor Commercieel Management. In het bijzonder heeft hij zich verdiept in ‘innovatief leiderschap’ en onderzoek gedaan naar factoren die hierop van invloed zijn.

Samenwerkingen binnen onderzoek

Onderwijs

Martijn is naast coördinator ook als docent inhoudelijk bij de minor+ betrokken en met name verantwoordelijk voor het honoursonderwijs en de onderzoekslijn. Indirect houdt hij zich ook met de projecten van derdejaars studenten bij COM bezig, die met behulp van de Innovatie-vermogensscan praktijkgericht onderzoek bij bedrijven doen. Verder begeleidt hij zowel direct als indirect studenten bij hun afstudeeronderzoek of andere onderzoeksprojecten.

Samenwerkingen binnen het onderwijs

Minors

Betrokken bij de volgende minors

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.