Menu Zoeken English

Martijn Priem

Onderzoeker

Martijn Priem is docentonderzoeker bij Kenniscentrum Business Innovation en betrokken bij verschillende onderzoeken omtrent ondernemerschap. Hij is coördinator van de minors+ die onder het Fieldlab Startup Economy vallen en in dat kader ook betrokken bij het Honoursprogramma van Hogeschool Rotterdam. 

Martijn heeft in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en Nederlands Lectoren Platform Ondernemerschap onderzoek gedaan naar de samenwerking tussen het hbo en mkb. Verder heeft hij in samenwerking met het Honoursprogramma van de Hogeschool Rotterdam Business School een participatief actieonderzoek gedaan naar hoe het nieuwe afstuderen zelf als actieonderzoek vorm is te geven. Ook bij het fieldlab wordt met actieonderzoek geëxperimenteerd. Samen met docenten, studenten en ondernemers wordt gekeken hoe complexe praktijkvraagstukken op te lossen zijn en hoe op basis hiervan nieuwe kennis ontwikkeld kan worden die zowel de beroepspraktijk als het onderwijs verder helpen.

Onderwijs

Martijn is naast coördinator ook als docent inhoudelijk bij de minors+ betrokken en met name verantwoordelijk voor het honoursgedeelte en de onderzoekslijn. Verder begeleidt hij zowel direct als indirect studenten bij hun afstudeeronderzoek en/of andere onderzoeksprojecten.

Minors

Betrokken bij de volgende minors

Project(en)

Van Martijn Priem

Publicatie(s)

Van Martijn Priem
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen