Menu Zoeken English

Johan Reijenga

Hoofddocent en onderzoeker

Johan Reijenga is hoofddocent en onderzoeker bij Kenniscentrum Business Innovation van Hogeschool Rotterdam.  In deze functie verricht hij onderzoek en adviseert hij bedrijven en organisaties op het gebied van strategie, leiderschap en innovatie. Zijn visie daarbij is: ‘trial with small errors enables learning’.

Minor+ Silicon Venturing Rotterdam

Sinds 2014 is hij tevens werkzaam in de minor+ ‘Silicon Venturing Rotterdam’, een samenwerking tussen het kenniscentrum en het Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASZ) in Dordrecht. Het doel van dit Innovation Lab is het versterken van het innovatievermogen van het ASZ, om gezond mee te kunnen bewegen met haar exponentieel veranderende omgeving. Johan is daarnaast werkzaam als executive coach. Zijn motto onder alle omstandigheden is: ‘leren, lachen, groeien’.

Achtergrond

Johan is tijdens zijn studie economie begonnen als docent economische vakken in het mbo. In 1997 maakte hij de overstap naar de hogeschool (destijds nog de HES) als docent marketing. Vanaf 1998 is Johan daar werkzaam geweest als docent, opleidingsmanager en directeur. Sinds 2017 is Johan werkzaam bij Kenniscentrum Business Innovation. Johan heeft studies gevolgd in economie, marketing, theologie en coaching.

Minors

Betrokken bij de volgende minors

Project(en)

Van Johan Reijenga

Publicatie(s)

Van Johan Reijenga
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen