Menu Zoeken English

Turning Data into Strategic Assets

Openbare les Annie Yang

Digitale transformatie wint in zowel de wetenschap als het bedrijfsleven aan enthousiasme. Succesvolle digitale transformatie biedt bedrijven veel voordelen, zoals een betere klantervaring, meer klantbinding, gestroomlijnde werkprocessen, nieuwe businessmodellen en duurzamer concurrentievoordeel. Hoewel de behoefte aan digitale transformatie steeds meer erkend wordt, zijn veel bedrijven nog onvoldoende in staat om optimaal te profiteren van de mogelijkheden.

Naast het toepassen van nieuwe digitale technieken in bedrijfsprocessen, is het beter benutten van data een kernelement in digitale transformatie. Elk bedrijf, groot of klein, beschikt over grote hoeveelheden gegevens. Hoewel gegevens op zichzelf waarde hebben worden ze vaak niet goed benut om meer waarde voor het bedrijf te creëren.

Hoe kunnen de gegevens worden omgezet in strategische middelen voor bedrijven? Wat zijn de drijfveren voor het implementeren van data gestuurde besluitvorming?  Wat remt het gebruiken van gegevens? Hoe kunnen bedrijven data integreren in hun toekomstige strategie? Deze vragen vormen de onderzoeksagenda van Annie Yang, als lector digital business. De vragen staan centraal in haar openbare les.

 
Op dinsdag 17 november zal de openbare les van Annie Yang plaatsvinden. U kunt de openbare les dan via een livestream volgen op deze pagina.

Livestream

Openbare les Annie Yang

Programma

 

13.45 uur

Inloop 

14.00 uur

Opening door Arjen van Klink, programmadirecteur

14.05 uur

Openbare les Annie Yang
Turning Data into Strategic Assets

 14.25 uur

Paneldiscussie 
Data Monetization in de Praktijk 

 14.40 uur

Paneldiscussie 
Data Literacy in de Praktijk en het Onderwijs 

 14.50 uur

Dankwoord door Zakia Guernina, lid College van Bestuur  

 14.55 uur  Afsluiting   

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen