Menu Zoeken English

Turning Data into Strategic Assets

Openbare les Annie Yang

Lector digital business Annie Yang heeft een duidelijke missie: “data moet meer aandacht krijgen”. Met de komst van steeds nieuwe technologieën om data te verkrijgen en te verwerken, zal de waarde van data continu stijgen in de digitale economie. Annie wil MKB-bedrijven in staat stellen optimaal te profiteren van digitale transformatie en studenten hierop voor te bereiden.

Digitale transformatie wint in zowel de wetenschap als het bedrijfsleven aan enthousiasme. Succesvolle digitale transformatie biedt bedrijven veel voordelen, zoals een betere klantervaring, meer klantbinding, gestroomlijnde werkprocessen, nieuwe businessmodellen en duurzamer concurrentievoordeel. Hoewel de behoefte aan digitale transformatie steeds meer erkend wordt, zijn veel bedrijven nog onvoldoende in staat om optimaal te profiteren van de mogelijkheden. 

Op 17 november 2020 vond de openbare les 'Turning Data into Strategic Assets' van Annie Yang plaats. Een online openbare les die via livestream te volgen was. 

Kijk hier de openbare les terug en download de publicatie. 

Turning Data into Strategic Assets

Kijk hier de openbare les terug

Openbare les publicatie

download de publicatie
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen