Menu Zoeken English

Verbinding met het onderwijs

Verbinding tussen onderwijs en praktijkgericht onderzoek

Kenniscentrum Zorginnovatie ontwikkelt met een aantal opleidingen in interactie met de beroepspraktijk een gezamenlijke visie op de toekomst en uitdagingen van het betreffende werkveld en de betekenis daarvan voor huidige en toekomstige professionals.

Toon:

Kenniscentrum Zorginnovatie is binnen Hogeschool Rotterdam sterk verbonden met onder andere de opleidingen van het Instituut voor Gezondheidszorg, Instituut voor Engineering en Applied Science en de Willem de Kooning Academie. Het kenniscentrum draagt bij aan de kwaliteit van het onderwijs door resultaten uit onderzoek te vertalen naar deze bachelor- en masteropleidingen. Zo sluit de afgestudeerde student van deze opleidingen zoveel mogelijk aan bij de praktijkbehoefte van de Rotterdamse zorginstellingen.

Het kenniscentrum draagt ook projecten aan die onderwijs en onderzoek met elkaar verbinden. Via praktijkopdrachten (proeftuinen, minoren, afstuderen) kunnen studenten een rechtstreekse bijdrage leveren aan een onderzoeksproject. Het kenniscentrum begeleidt deze studenten en is betrokken bij de organisatie van Minor+, waarin een team van ambitieuze studenten, docenten en onderzoekers ieder vanuit het eigen vak samenwerkt aan een gezamenlijke opdracht.

Ook studenten van andere opleidingen van de hogeschool, zoals opleidingen in de media, Bouwkunde, Logistiek en Economie, financiƫle opleidingen en sociale opleidingen kunnen zinvolle bijdragen leveren aan projecten van Kenniscentrum Zorginnovatie. Tevens dragen wij ook hier weer bij aan de kwaliteit van het onderwijs.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen