Menu English

Internationaal bezoek

Nederlandse Consulaat in Shanghai en de Nederlandse Amassade in Beijing

Op 25 september 2017 brachten mevrouw Sunny Liang (Beijing) en mevrouw Joyce Guan (Shanghai) een bezoek aan Kenniscentrum Zorginnovatie en het Instituut voor Gezondheidszorg (IVG).

Hun hoofdvraag was tweevoudig. Allereerst willen ze weten of er een mogelijkheid is voor een beperkte groep verpleegkundigen om voor een beperkt tijd deel te nemen aan het onderwijs in Rotterdam. Dit zou kunnen in de Urban Health Week en bij Engelstalige minoren. Andere mogelijkheden zouden verkend kunnen worden Daarnaast willen ze ook ook samenwerken op het terrein van onderwijs en onderzoek met betrekking tot zorg voor ouderen.

Ze hebben aangegeven voor de projecten vanuit de minor Beyond Borders en/of de week die studenten van IVG samen met Zadkine leerlingen naar Shanghai/Beijing gaan te kijken of zij een en ander kunnen faciliteren. Dit om een 'steady' lijn van projecten en uitwisseling te realiseren. In november en december zijn er bezoeken vanuit Rotterdam naar Shanghai en Beijing gepland, waarbij ook mensen van IvG of Kenniscentrum Zorginnovatie zijn aangesloten. Deze delegaties zullen de samenwerkingsmogelijkheden verder gaan concretiseren. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen