Menu English

Australië

Kenniscentrum Zorginnovatie en Australische partners

Internationaal bezoek

Western Sydney University

Op 11 en 12 september 2017 heeft Felicity Blackstock van Western Sydney University (WSU) het kenniscentrum een bezoek gebracht om samenwerking te bespreken tussen het Instituut voor Gezondheidszorg (IVG) / Kenniscentrum Zorginnovatie en WSU. Uit dit bezoek zijn zowel resultaten voor de korte, middellange als lange termijn geboekt. 

Zo zijn er mogelijkheden voor fystiotherapie, ergotherpaie en verloskunde studenten om hun minorproject daaruit te voeren. Bovendien lijken er mogelijkheden te zijn voor fysiotherapie studenten om een deel van hun onderwijs daar te volgen. Op termijn lijken er ook mogelijkheden te zijn voor verpleegkunde studenten, studenten van de lerarenopleidingen of business studenten. 

Er is ook gesproken over samenwerken in onderzoek, bijvoorbeeld door deel te nemen in elkaars onderzoek en/of PhD-studenten mogelijkheden te bieden. Deze samenwerking zou kunnen uitmonden in ook het samen opzetten van extern gefinancierd onderzoek. 

Er waren grote overeenkomsten te ontdekken in het onderwijs- en onderzoek over en weer. Tevens spelen zowel in Australië als in Nederland dezelfde inhoudelijke ontwikkelingen. Dit vergemakkelijkt de concretisering van de samenwerking.  

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen