Menu Zoeken English

Verbinden van lectoren en lectorenplatforms op het thema Life Sciences & Health

20 september 2022

Onder de naam Lectorenplatforms Gezondheid en Welzijn organiseren de drie platforms (Platform Inzet van Technologie voor Gezondheid en Welzijn, het Platform Zelfmanagement en het Platform Organiseren van 'Personalised Health) een minisymposium en netwerkmiddag.

Onder de naam Lectorenplatforms Gezondheid en Welzijn hebben drie platforms, te weten het PIT: Platform Inzet van Technologie voor Gezondheid en Welzijn, het Platform Zelfmanagement en het Platform Organiseren van 'Personalised Health' hun krachten gebundeld. Op dinsdag 20 september a.s. organiseren zij een gezamenlijk minisymposium en netwerkmiddag in Utrecht waarin het 'Verbinden op het thema Life Sciences & Health' centraal staat. Je bent hierbij van harte uitgenodigd deze middag bij te wonen!

Tijdens de middag presenteren de platforms zich, waarna je uit zes inspirerende sessies kunt kiezen. Deze variëren van 'Burgerparticipatie in onderzoek' tot 'De implementatiescan' en 'Digitale geletterdheid van patiënten'. Uiteraard is er uitgebreid gelegenheid om te netwerken.

Aanmelden
U kunt zich alvast als belangstellende aanmelden. Het definitieve programma volgt spoedig.

Kosten
Aan deelname zijn géén kosten verbonden. 

Datum: 20 september 2022
Tijd: 13:00 - 16:30 uur
Locatie: Het Bartholomeus Gasthuis
Adres: Lange Smeestraat 40, 3511 PZ, Utrecht

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen