Menu Zoeken English

Inspiratiefestival ‘Samenwerken met ouders in de VVE’

3 oktober 2019

Donderdag 3 oktober 2019 organiseert het lectoraat Ouders in Rotterdam Zuid en Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie van Hogeschool Rotterdam het Inspiratiefestival ‘Samenwerken met ouders in de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)’. De rode draad van dit festival is verbinding en het plezier dat dit oplevert – blij(f) verbinden!

Thema’s die aan de orde komen, zijn taalstimulering in samenwerking met ouders, omgaan met laaggeletterdheid en meertaligheid, en leren van elkaar. Het programma is afwisselend samengesteld; van ronde tafels, workshops, lezingen, exposities, demonstraties van materialen en werkvormen, tot uitwisseling van succeservaringen, adviezen over implementatie en ontwikkelen in co-creatie. Rotterdamse ervaringen worden gedeeld, alsook Amsterdamse en Brusselse inbreng.

Voor wie?
Het Inspiratiefestival is voor (aankomende) beroepskrachten in de VVE, hun managers, coaches, docenten, bestuurders en iedereen die kan bijdragen aan een goede samenwerking met ouders in de VVE.

Meer informatie
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Meld je per mail aan voor de reservelijst via inspiratiefestival@hr.nl. Voor meer informatie over deze sluiting, neem contact op met de organisator

Bekijk het programmaboekje

Waar en wanneer
Datum: Donderdag 3 oktober 2019 van 16.00 – 20.00 uur, incl. diner (inloop vanaf 15.30 uur).
Locatie: Hogeschool Rotterdam, Atrium, Museumpark 40, Rotterdam.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen