Menu Zoeken English

Dag van Praktijkgericht Onderzoek 2019

Dinsdag 15 oktober 2019

Op 15 oktober organiseert Hogeschool Rotterdam de Dag van Praktijkgericht Onderzoek. De dag is bedoeld voor iedereen die onderzoek doet, wil gaan doen of praktische tips wil om de resultaten van onderzoek in het onderwijs en de praktijk te integreren. Het thema van de dag is #Durftevragen.

Hogeschool Rotterdam laat tijdens de bijeenkomst de opbrengsten en impact van recent onderzoek zien. De Dag van Praktijkgericht Onderzoek wordt op een innovatieve wijze én in een digitaal jasje geopend door twee sprekers. Daarna volgen tafelsessies waarin kennis, informatie en ervaring digitaal en interactief met de deelnemers wordt gedeeld. 

Thema #Durftevragen

Het thema van De Dag van Praktijkgericht Onderzoek is dit jaar  ‘#Durftevragen’ krijgen. Het staat voor nieuwsgierigheid, vragen durven stellen en daarbij gebruik te maken van je netwerk. 

Het thema #Durftevragen staat ook voor de vraag; wat levert onderzoek ons op? In het plenaire gedeelte zal door de sprekers gefocust worden op de ‘why?’. Waarom is een onderzoekende houding belangrijk? Waarom moet je nieuwsgierig blijven? In het tweede gedeelte van de dag, tijdens de tafelsessies, zal gericht worden op de ‘how?’. Wat levert onderzoek mij op en hoe pas ik het toe? Deze vragen worden beantwoord vanuit vier perspectieven; student, docent, opleiding en praktijk. 

Voor wie?

Iedereen is van harte welkom tijdens de dag van Praktijkgericht Onderzoek. In het bijzonder: docenten, studenten, lectoren, onderzoekers en praktijkpartners.

Details

Datum: 15 oktober 2019
Tijd: 14.30 - 17.30 uur
Locatie: Hogeschool Rotterdam, Kralingse Zoom 91, Rotterdam

Aanmelden

Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden volgt binnenkort. 

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.