Menu Zoeken English

Kenniscafé: Leren van verschillen

31 oktober 2019

Het kenniscafé is dé plek waarin de Werkplaats verschillende perspectieven en kennisbronnen samenbrengt en we gezamenlijk zoeken naar oplossingsrichtingen in het sociaal domein.

Bespreek jij regelmatig met collega's waar je energie van krijgt in je werk of juist waar je tegenaan loopt? Kun je met een prangende vraag ook terecht bij netwerkpartners? We leren iedere dag hoe we het beste om kunnen gaan met situaties in ons werk. Interactie met anderen heeft daar invloed op. Hoe werkt dat leren van elkaar nu precies?Ben jij benieuwd naar hoe professioneel leren (leren van elkaar) jou als professional kan helpen? Of hoe teamleden meer van elkaar kunnen leren en hoe wijkteams en beleidsafdelingen in het sociaal domein elkaar onderling beter kunnen benutten? Dan mag je dit Kenniscafé over leren van verschillen niet missen.

Sprekers
Wilma Jansen (gemeente Rotterdam) 
Alissa van Zijl (Erasmus Universiteit)
Elizabeth van Twist (Werkplaats Sociaal Domein)

Praktische informatie
De accreditatie voor het kenniscafe is binnen.

Datum  donderdag 31 oktober 2019
Tijd 15.00 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur) 
Locatie Atrium, Hogeschool Rotterdam 
Adres Museumpark 40, 3015 CX Rotterdam - Routebeschrijving

 

Dit kenniscafé vormt de eerste in een serie van vier kenniscafés die de Werkplaats najaar 2019 organiseert. 
Sinds 2016 is de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid actief. De werkplaats is een samenwerkingsverband gericht op het brede sociale domein in de regio Zuid-Holland Zuid. Verschillende partners, werken samen aan maatschappelijke vraagstukken;  onderzoeks- en onderwijsinstellingen, gemeenten, partners in zorg- en welzijn, burgers en cliënten trekken samen op. Kenniscentrum Talentontwikkeling doet mee vanuit Hogeschool Rotterdam. De Werkplaats organiseert regelmatig kenniscafés om actuele thema’s te bespreken en samen te leren in het sociale domein.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.