Ga direct naar de content

Kenniscentrum Duurzame HavenStad

Verbinding tussen stad en haven

Kenniscentrum Duurzame HavenStad richt zich op het ontwikkelen van kennis, inzicht en oplossingen voor de transitie van Rotterdam naar een duurzame havenstad. Dit doen we door middel van praktijkgericht onderzoek. We focussen ons daarbij op kennisontwikkeling voor het beoogde werkveld van de studenten van Hogeschool Rotterdam, zodat de ontwikkelde kennis van waarde is voor de opleidingen van Hogeschool Rotterdam.

Toon:
 • Onderweg naar een Duurzame HavenStad

  Nieuws

  Graag nodigen we u uit voor Onderweg naar een Duurzame HavenStad, hét evenement van Kenniscentrum Duurzame HavenStad, op dinsdag 10 oktober 2017 van 12:00 tot 18:00 uur.

 • The Unmanned Systems Expo

  Nieuws

  Tussen 19 en 21 april a.s. wordt 'The Unmanned Systems' Expo (TUSExpo) gehouden in Den Haag, en de afsluitende dag zal geheel in het teken staan van maritieme robotica. In de middag zullen de bezoekers een tour aangeboden krijgen op RDM.

 • Hogeschool Rotterdam benoemt Marit van Lieshout tot lector Procesoptimalisatie en -intensificatie

  Nieuws

  Kenniscentrum Duurzame HavenStad van Hogeschool Rotterdam stelt Dr. Ir. Marit van Lieshout aan als lector Procesoptimalisatie en -Intensificatie. Van Lieshout gaat onderzoek doen naar de verduurzaming van de procesindustrie.

 • Magazine Renovatie en Transformatie

  Nieuws

  Wat betekent transformatie en renovatie voor gebouwen en haar omgeving? En wat komt er allemaal kijken bij transformatie en renovatie?

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.