Ga direct naar de content

Kenniscentrum Duurzame HavenStad

Verbinding tussen stad en haven

Kenniscentrum Duurzame HavenStad richt zich op het ontwikkelen van kennis, inzicht en oplossingen voor de transitie van Rotterdam naar een duurzame havenstad. Dit doen we door middel van praktijkgericht onderzoek. We focussen ons daarbij op kennisontwikkeling voor het beoogde werkveld van de studenten van Hogeschool Rotterdam, zodat de ontwikkelde kennis van waarde is voor de opleidingen van Hogeschool Rotterdam.

Toon:
 • Impressie Onderweg naar een Duurzame HavenStad

  Nieuws

  Op dinsdag 10 oktober stroomden nagenoeg alle beschikbare ruimtes op RDM vol. Het publiek kwam voor een uitgebreid en gevarieerd middagprogramma waarin onder andere 4 lectoren hun openbare les presenteerden en daarmee aftrapten voor verder onderzoek naar een duurzaam Rotterdam als havenstad.

 • Hogeschool Rotterdam prijzen uitgereikt tijdens jaaropening

  Nieuws

  Ines Simic, student Informatica, heeft de Hogeschool Rotterdam Bachelor Award gewonnen voor haar classificatie van onderwatergeluiden. De hogeschool kent elk jaar prijzen toe aan studenten die een bijzondere prestatie hebben geleverd, genomineerd door hun onderwijsinstituut.

 • Onderweg naar een Duurzame HavenStad

  Nieuws

  Graag nodigen we u uit voor Onderweg naar een Duurzame HavenStad, hét evenement van Kenniscentrum Duurzame HavenStad, op dinsdag 10 oktober 2017 van 12:00 tot 18:00 uur.

 • The Unmanned Systems Expo

  Nieuws

  Tussen 19 en 21 april a.s. wordt 'The Unmanned Systems' Expo (TUSExpo) gehouden in Den Haag, en de afsluitende dag zal geheel in het teken staan van maritieme robotica. In de middag zullen de bezoekers een tour aangeboden krijgen op RDM.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.