Menu English

Kenniscentrum Duurzame HavenStad

Verbinding tussen stad en haven

Wij ontwikkelen kennis, inzicht en oplossingen voor de transitie van Rotterdam naar een duurzame, veerkrachtige havenstad. Dat doen we door middel van praktijkgericht onderzoek. We richten ons daarbij op kennisontwikkeling voor het beoogde werkveld van de studenten van Hogeschool Rotterdam, zodat de ontwikkelde kennis van waarde is voor de opleidingen en de praktijk.

Toon:


Kenniscentrum Duurzame HavenStad

Kenniscentrum Duurzame HavenStad is gevestigd op de eerste verdieping in Droogdok, het oude hoofdkantoor van de RDM, op het volgende adres:

Heijplaatstraat 23 (ingang Academie van Bouwkunst) 3089 JB Rotterdam

010 - 794 4854   duurzamehavenstad@hr.nl 

Directeur

Liek Voorbij 
a.i.m.voorbij@hr.nl
010 - 794 5479

Secretariaat

Joyce Weijers
010 - 794 4854
j.p.m.weijers@hr.nl
Eliza van 't Zelfde
010 - 794 5482
zelfe@hr.nl

 

 
 
 
 
 

Gebruik Ctrl + scrollen om in- en uit te zoomen op de kaart

 
 

Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2018 Google
 
KaartgegevensKaartgegevens ©2018 Google
Kaartgegevens ©2018 Google
 
 
 
Kaart
Satel

 

Locatie

Waar je ons kunt vinden
Foto van locatie Locatie

RDM Campus

RDM-kade 59 3089 JB Rotterdam

Routebeschrijving

Routebeschrijving auto

  • Neem op de A15 (Ring Rotterdam Zuid) afslag 18: Heijplaat.
  • Volg bovenaan de afrit de borden Heijplaat / Havens 2250-2750.
  • Volg de borden Heijplaat/RDM Rotterdam, alsmaar rechtdoor op Reeweg en Waalhavenweg.
  • Sla niet linksaf bij het bord Heijplaat; dit is de afslag voor het dorp. Volg de borden RDM Rotterdam en rijd rechtdoor op de Droogdokweg (met de bocht mee naar rechts) richting Havens 2547-2619.
  • Na de volgende scherpe bocht naar rechts (Heijplaatweg) bevindt zich links parkeerterrein A. Je kunt hier (gratis) parkeren of verderop in de Heijplaatstraat. De ingang Academie van Bouwkunst (Heijplaatstraat 23) is vanaf het parkeerterrein ca. 100 meter lopen.

Openbaar vervoer

Vanaf bus/metrostation Zuidplein rijdt RET-buslijn 68 naar halte RDM Campus. De bus stopt voor Heijplaatstraat 23, ingang Academie van Bouwkunst.

Plan je reis

Waterbus

Lijn 18 van de Waterbus (Aqualiner) vaart vanaf haltes Erasmusbrug, St. Jobshaven en Katendrecht naar Heijplaat-RDM. Deze snelle catamaran brengt je binnen 15 minuten naar de overkant en vaart twee keer per uur. Je fiets mag ook mee aan boord. Vanaf de aanlegsteiger zie je rechts ingang Academie van Bouwkunst.

Plan je reis

Watertaxi

Watertaxi Rotterdam brengt je met de snelle watertaxi ook naar Heijplaat/RDM Rotterdam. Vanaf de aanlegsteiger zie je rechts ingang Academie van Bouwkunst.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen