Menu English

GovJam 2019 Rotterdam

15, 16 en 17 oktober 2019 vindt de 6e editie in Rotterdam plaats!
20 september 2019

Deze herfst, op 15 (vanaf 16.00), 16 en 17 oktober, vindt alweer de zesde Govjam plaats in Rotterdam, georganiseerd door kenniscentrum Creating 010 i.s.m. de service design-bureaus Zeewaardig en Being a Designer.

Tijdens deze lokale Govjam leveren publieke organisaties uitdagende casussen aan waar ze jullie hulp als ontwerpers bij nodig hebben! Tijdens deze Govjam krijg je als student, docent of onderzoeker de kans om samen te werken met ontwerpers uit de praktijk en professionals uit de publieke sector aan innovaties in de stad.
Van publieke dienstverlening, ruimtelijke ontwikkeling, beleid tot sociale vraagstukken, participatieve democratie en nog veel meer.

Tijdens deze drie dagen komen onder andere activiteiten zoals tekenen, design research, prototyping en improvisatietheater aan bod om in korte tijd tot innovatieve ideeën te komen.

Meld je (GRATIS) aan op govjam.nl

Deelname voor aan de Rotterdam Govjam is kostenloos en is inclusief lunch, koffie, thee en avondeten.
Het enige wat jij meeneemt zijn je ervaring, creativiteit en enthousiasme.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen