Menu English

Kenniscentrum Creating 010

Digitalisering en maatschappelijke transformaties
Toon:

International Internet of Things

Hogeschool Rotterdam organiseerde op vrijdag 8 april de 10e editie van de International Internet of Things Days in Het Nieuwe Instituut. Het thema dit jaar was "Powers of Ten". 

Thema 

Volgens de Powers of Ten is alles een onderdeel én een verzameling van iets anders. Zo is alles met alles verbonden. Door te denken in aparte domeinen en systemen doen we geen rectie aan de complexiteit van de werkelijkheid waarin al die systemen op elkaar ingrijpen. Maatschappelijke opgaven als de energietransitie, de circulaire economie, de klimaatcrisis, gezondheid en welzijn en sociale en veerkrachtige steden laten zich niet binnen een domein vangen. Willen we toekomstbestendige oplossingen vinden voor de uitdagingen van deze tijd, dan zullen we onze kennis van verschillende systemen moeten bundelen. Nu digitalisering in alle domeinen is doorgedrongen en Internet of Things alles met alles verbindt grijpen we de kans meer inzicht in de complexiteit te krijgen en gewenste veranderingen in gang te zetten.

Terugblik 

Hier vind je het verslag van de 10e editie van Internet of Things met foto's, verslag van de hackathon "City of Things" en de video's van het plenaire programma. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen