Menu Zoeken English

Samenwerking onderwijs en Kenniscentrum Business Innovation

Praktijkgericht onderzoek is van cruciaal belang voor Hogeschool Rotterdam. Met het uitvoeren van onderzoek wordt nieuwe kennis verworven en gebruikt om de kwaliteit van het onderwijs binnen onze hogeschool te blijven verbeteren en vernieuwen.

Toon:

Alle studenten van Hogeschool Rotterdam volgen in de laatste fase van hun studie een minor naar keuze. Een minor heeft een looptijd van een halfjaar en is een zelfstandig onderdeel van de studie waarbij kennis en praktijkgestuurd onderwijs en onderzoek elkaar afwisselen in een verhouding van ca. 50%-50%. De studenten kunnen zich door de minor extra in één aspect verdiepen of kiezen om hun horizon te verbreden op een ander gebied.

Een minor+ is een bijzondere invulling van een minor waarin studenten met verschillende achtergronden ieder vanuit hun eigen vakgebied werken aan een gezamenlijke opdracht. Het kenniscentrum is betrokken bij diverse minors(+). Lectoren en (docent)onderzoekers delen hun kennis in deze minors en werken samen met studenten in het doen van onderzoek.

Hieronder een overzicht van minors waarbij Kenniscentrum Business Innovation betrokken is.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen