Menu Zoeken English

Alles uit je data halen

Let's change the face of business

Genereert jouw bedrijf veel data? Maar zet je dat nog niet in om écht waarde uit die gegevens te halen? En wil je jouw data omzetten in financiële waarden? Wij zoeken bedrijven die graag aan de slag willen met data monetization. Zo brengen wij in kaart wat bedrijven tegenhoudt en helpen we jou op weg met je data.

Door digitalisering beschikt een bedrijf vaak over een enorme hoeveelheden data. Maar veel bedrijven weten niet goed hoe deze data omgezet kan worden in financiële waarde. Dit proces van data monetization kent daarom veel uitdagingen en belemmeringen.

Op basis van onze eerdere onderzoeksresultaten zien we dan veel leidinggevenden zich bewust van het potentieel van data. Ze weten echter niet hoe ze de waarde van data moeten ontsluiten. Met dit project willen we in kaart brengen hoe mkb-bedrijven geld kunnen verdienen met data. En hoe ze een datastrategie kunnen ontwikkelen om hun organisatiedoelstellingen na te streven.

Heeft jouw bedrijf data? Gebruikt jouw bedrijf systemen die gegevens genereren? Ben je je bewust van de waarde van deze data voor jouw bedrijf? Wil je data omzetten in financiële waarde?

Herken je jouw bedrijf hierin? Of worstel je met het gebruik van data? Wij komen heel graag met je in contact om je hierbij te helpen.  

Meer informatie?

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen