Menu English

Samenwerking onderwijs en Kenniscentrum Business Innovation

Praktijkgericht onderzoek is van cruciaal belang voor Hogeschool Rotterdam. Met het uitvoeren van onderzoek wordt nieuwe kennis verworven en gebruikt om de kwaliteit van het onderwijs binnen onze hogeschool te blijven verbeteren en vernieuwen.

Toon:

Verbinding onderwijs en Kenniscentrum Business Innovation

Kenniscentrum Business Innovation is verbonden aan de vier economische opleidingsinstituten van Hogeschool Rotterdam: IFM, RBS, COM en IBK. Het kenniscentrum draagt bij aan de kwaliteit van het onderwijs door resultaten uit onderzoek te vertalen naar deze bachelor- en masteropleidingen. De verbinding met het onderwijs is zeer belangrijk, want alleen op die manier kan deze nieuwe kennis ook echt wat bijdragen en kan de student optimaal worden voorbereid op de beroepspraktijk.

Studenten worden zo veel mogelijk betrokken bij onderzoeken van het kenniscentrum en nieuwe kennis wordt ingezet bij het vernieuwen van het onderwijs. Via praktijkopdrachten als scriptie opdrachten, minors(+), keuzevakken en gastcolleges leveren studenten rechtstreeks een bijdrage aan onderzoeksprojecten. Het kenniscentrum deelt kennis en begeleidt deze studenten in het uitvoeren van onderzoek. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen