Menu Zoeken English

Fieldlab Circular Economy and Business Innovation

Het Fieldlab Circular Economy and Business Innovation benadert de circulaire economie vanuit een zakelijk perspectief. Je leert waar de circulaire economie over gaat, hoe het verschillende aspecten van het bedrijfsmodel beïnvloedt en hoe het in verschillende organisaties kan worden geïmplementeerd.

De transitie van een lineaire naar een circulaire economie is een van de belangrijkste zakelijke trends. Er is een groeiend besef dat de economie van take-make-waste niet langer een levensvatbaar, duurzaam bedrijfsmodel is.

Samenwerking met het bedrijf
Het programma heeft een sterke praktijkcomponent, waarbij studenten samenwerken met lokale of buitenlandse organisaties om te onderzoeken hoe de organisatie de transitie kan maken van een lineair economisch bedrijfsmodel naar een meer circulaire aanpak. Sommige van deze projecten omvatten het ontwerpen van een circulair bedrijfsmodel om een ​​nieuwe markt te betreden, het herontwerpen van een huidig ​​bedrijfsmodel of het onderzoeken van de systemische aspecten.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen