Menu Zoeken English

Kenniscentrum Kenniscentrum Business Innovation doet praktijkgericht onderzoek samen met mkb,-bedrijven netwerkorganisaties, onderzoeksinstellingen en overheden. Het kenniscentrum werkt nauw samen met opleidingen van de hogeschool. De focus van de projecten en relaties ligt in de regio Rotterdam. 

Wij helpen ondernemers!

U bent ondernemer en voelt dat u uw onderneming moet aanpassen aan de toekomst, maar weet niet waar te beginnen? Kenniscentrum Business Innovation biedt laagdrempelige, praktische en onafhankelijke hulp om uw eigen leiderschap te versterken en de processen in uw onderneming te vernieuwen. Dat doen we met wetenschappelijk verantwoorde methoden en in samenwerking met studenten, docenten en andere ondernemers.

Staat uw onderneming voor een strategische uitdaging? U wilt vernieuwen en weet u niet hoe? Kenniscentrum Business Innovation kan u helpen. Samenwerken kan op verschillende manieren. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

 

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op

Voorbeelden van samenwerkingen

Samenwerkingen in de praktijk

Get Smart

Met een groep bedrijven uit de maakindustrie in de regio Rotterdam/Den Haag is gedurende twee jaar gewerkt aan het vergroten van hun innovatievermogen.

Meer over Get Smart 

Industry4.0@YourService 

Het onderzoek Industry4.0@YourService richt zich op de wijze waarop maakbedrijven in het mkb hun bestaande businessmodel kunnen innoveren en transformeren naar een meer op service gericht -businessmodel.

Meer over Industry4.0@YourService 

Samenwerking met het onderwijs

Het onderzoek voeren wij uit in nauwe samenwerking met het onderwijs. Studenten en docenten participeren in onderzoek. De kennis die ontstaat uit onze onderzoeken wordt vertaald naar publicaties of nieuwe curricula waardoor het onderwijs versterkt wordt. Zo bieden wij onze studenten de mogelijkheid om ervaring met onderzoek op te doen in de praktijk en leiden wij hen toekomstgericht op. We leren hen hiermee een kritische en onderzoekende houding aan, wat bijdraagt aan de innovatie van het mkb. 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen