Menu Zoeken English

After the crisis? Implications for managing risk & resilience

Op woensdag 4 november verzorgen onze lector Risicomanagement & Gedragseconomie Arie de Wild en onderzoeker Dennis van der Waal een presentatie over Risk & Resilience bij mkb. Deze sessie vindt plaats op het driedaagse online event ‘Risk & Resilience Online’ georganiseerd door Universiteit Twente, Genootschap voor Risicomanagement & PRIMO.

Je kunt er niet omheen – de uitbraak van het coronavirus heeft de wereld op zijn kop gezet. De impact was – en is nog steeds – enorm. Voor iedereen. Hadden wij dit kunnen verwachten? Hadden wij kunnen inschatten hoe groot de impact voor onze maatschappij, voor onze economie en voor onze organisaties was? Hadden wij beter op de hoogte kunnen en moeten zijn van de risico’s die deze pandemie met zich meebracht en onmiskenbaar nog meebrengt en mee gaat brengen? En wat kunnen we leren van de tijd die achter ons ligt?

Op de tweede dag van Risk & Resilience Online vinden meerdere sessies tegelijkertijd plaats. In alle sessies zoomen we in op de implicaties voor het managen van risico’s en resilience in het bedrijfsleven, bij de overheid, in het onderwijs. Elke sector van de Nederlandse samenleving komt aan bod: van de zorgsector en de overheid tot de transportsector en het midden- en kleinbedrijf. Ervaren deskundigen begeleiden deze sessies. De rode draad is: de mens, de organisatie en zijn of haar plek in de samenleving. Je kunt je – als deelnemer – aanmelden om één sessie live te volgen, de andere online sessies die tegelijkertijd plaatsvinden, kun je op een later moment terugkijken. 

Dennis van der Waal en Arie de Wild verzorgen deze dag een presentatie over Risk & Resilience bij mkb.

Voor deelname aan het driedaagse event ‘Risk & Resilience Online’ rekent de Universiteit Twente € 45,-. Studenten kunnen gratis deelnemen aan het event.

Details

Meer informatie over het evenement
  • Datum: woensdag 4 november 2020
  • Tijd: 16.00 - 17.00 uur
  • Locatie: Online webinar - Risk & Resilence bij mkb
  • Voor wie: Studenten, wetenschappers, risicomanagers en professionals

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen