Menu English

Living Lab: Innovatie Lunch

Innovatie lunch in het ONS gebouw

Kom leren en verbinden! Gebruik deze break om te innoveren en je netwerk uit te breiden.

Een goede buur-ondernemer is “beter dan een verre vriend”

Zowel in en om het ONS-gebouw als in de gebiedsontwikkeling SchieDistrict zijn interessante ondernemers gevestigd. Daarom organiseren we iedere derde donderdag van de maand een lunch break, zodat we kennis kunnen maken en kennis met elkaar delen. Dat doen we onder het genot van een drankje en een broodje, vanaf 12.00 uur (inloop vanaf 11.45 uur) in het ONS gebouw. 

Tijdens de lunch break van donderdag 16 maart is Paul Moerman, van Compete IT Solutions, te gast. Compete is niet alleen een betrouwbare partner op het gebied van ICT, maar streeft ook duurzaamheid na en ondersteunt en stimuleert daarmee hybride werken.

Ook Sjoerd van Dijk van BLOOM your message schuift aan. BLOOM your message bestaat al bijna 10 jaar. Ze waren een van de eersten die op bloeipapier drukten, waardoor wenskaarten niet langer bij het oud papier belanden, maar in de grond, om nieuwe bloemen van te laten bloeien. Echt een bloeiende business dus!

Geef je alvast op, dan ben je verzekerd van een plaats en een broodje (of een lekkere vegetarische wrap).

Praktische informatie:
  • Datum: donderdag 16 maart (iedere donderdag van de maand)
  • Tijd: 12:00 - 13:00 (inloop vanaf 11:45)
  • Locatie: ONS-gebouw (Van Heekstraat 15, 3125 BN Schiedam)

Aanmelden

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen