Menu Zoeken English

Boekpresentatie Walter Baets

Wie orde zaait zal chaos oogsten | 13 juni 2022

Hoe kan je succesvol ondernemen? Er zijn boeken vol methoden en technieken, systemen en procedures die de ondernemer kan toepassen. Maar is een onderneming daar bij gebaat?

In 2002 kwam de eerste versie uit van het boek 'Wie orde zaait zal chaos oogsten'. Twintig jaar later is dit onderwerp nog altijd actueel. Tijd voor een hernieuwde versie van het boek! 

Op 13 juni 2022 organiseert de Hogeschool Rotterdam de lancering van het hernieuwde boek van Walter Baets 'Wie orde zaait zal chaos oogsten'. En geeft Walter zijn kijk op ons organisatie en management denken. 

Tijdens de boekpresentatie staat het onderwerp 'zinvol ondernemen met impact en verantwoordelijkheid' centraal. Er zal dan ook over de onderwerpen als: een nieuwe kijk hebben op de werking van bedrijven en de moed die hierbij nodig is gesproken worden. Dit wordt door diverse gastsprekers met o.a. Arjen van Klink behandeld rondom de tafel. Tot slot sluiten we deze middag gezamenlijk af met een borrel.

Ben jij aanwezig bij de boekpresentatie van Walter?

Aanmelden

Graag tot dan!

Namens Kenniscentrum Business Innovation

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen