Kenniscentrum Business Innovation

Kennis maken voor de nieuwe economie

Kenniscentrum Business Innovation is dé kennisplek op het gebied van innovatie en economie. Door het verrichten en ondersteunen van praktijkgericht onderzoek voor het Economisch Domein en het bedrijfsleven, ondersteunt het kenniscentrum bedrijven en studenten van Hogeschool Rotterdam.

Toon:

Actueel binnen het kenniscentrum

Koffie, croissants en een dynamisch ondernemerschapsonderwijs

Nieuws

Vanuit verschillende opleidingen van Hogeschool Rotterdam komen er steeds meer initiatieven om ondernemende studenten te vangen en ondernemerschap te stimuleren. De WERKplaats Nieuwe Bedrijvigheid wil deze initiatieven ondersteunen en helpen accelereren. Woensdag 3 juli organiseerde de WERKplaats een ontbijtsessie voor collega’s van Hogeschool Rotterdam die bezig zijn met ondernemerschapsonderwijs of daarin geïnteresseerd zijn.

Kenniscentrum Business Innovation benoemt drie nieuwe lectoren

Nieuws

Kenniscentrum Business Innovation van Hogeschool Rotterdam heeft drie nieuwe lectoren benoemd: dr. Jelle van Baardewijk, prof. dr. Walter Baets en dr. Annie Yang.

Nieuw ontworpen gebiedsprofiel maakt ontwikkeling van de Spaanse Polder inzichtelijk

Nieuws

Bedrijventerrein Spaanse Polder is volop in ontwikkeling. Om deze ontwikkelingen te kunnen meten, heeft Gemeente Rotterdam Kenniscentrum Business Innovation en onderzoeks- en adviesbureau Bureon gevraagd een gebiedsmonitor te ontwikkelen. Deze monitor moet de gemeente inzicht geven in hoe het bedrijventerrein presteert op de beleidsterreinen die door de gemeente opgesteld zijn. Het ontwerp is op 8 mei door het onderzoeksteam aan de stadsmarinier en zijn team gepresenteerd.

Internationale partners te gast voor het 'Joint Staff Training Event'

Nieuws

De opleiding Entrepreneurship & Retailmanagement en Kenniscentrum Business Innovation hebben van 23 t/m 26 april het “Short-term Joint Staff Training Event” georganiseerd. Deze trainingsweek vond plaats in het kader van een internationaal samenwerkingsproject ter bevordering van transdisciplinair ondernemerschap.

Van het kenniscentrum