Kenniscentrum Business Innovation

Kennis maken voor de nieuwe economie

Kenniscentrum Business Innovation is dé kennisplek op het gebied van innovatie en economie. Door het verrichten en ondersteunen van praktijkgericht onderzoek voor het Economisch Domein en het bedrijfsleven, ondersteunt het kenniscentrum bedrijven en studenten van Hogeschool Rotterdam.

Toon:

Actueel binnen het kenniscentrum

Nieuw ontworpen gebiedsprofiel maakt ontwikkeling van de Spaanse Polder inzichtelijk

Nieuws

Bedrijventerrein Spaanse Polder is volop in ontwikkeling. Om deze ontwikkelingen te kunnen meten, heeft Gemeente Rotterdam Kenniscentrum Business Innovation en onderzoeks- en adviesbureau Bureon gevraagd een gebiedsmonitor te ontwikkelen. Deze monitor moet de gemeente inzicht geven in hoe het bedrijventerrein presteert op de beleidsterreinen die door hen opgesteld zijn. Het ontwerp is op 8 mei door het onderzoeksteam aan de stadsmarinier en zijn team gepresenteerd.

Honoursstudenten bedenken nieuwe risicomanagement ideeën voor mkb'ers

Nieuws

Vier honoursstudenten van de Rotterdam Business School en Instituut Financieel Management waren op 25 en 26 april te gast bij maritieme groothandel Technotrading. In een Pressure Cooker kregen zij de opdracht nieuwe ideeën voor risicomanagement voor mkb-bedrijven te bedenken.

Hoogtepuntenmagazine 2018 gelanceerd

Nieuws

Kenniscentrum Business Innovation draagt samen met lectoren, onderzoekers, docenten en studenten bij aan vernieuwing en innovatie van het Rotterdamse mkb middels praktijkgericht onderzoek. Bekijk ons Hoogtepuntenmagazine 2018 waarin onze projecten en resultaten zijn gebundeld.

Opschaling Leergang “Praktijkgericht Onderzoek”

Nieuws

Op vrijdag 15 maart jl. kregen 13 deelnemers van de “Leergang Bouwstenen voor succesvol praktijkgericht onderzoek” hun certificaat uitgereikt.

Van het kenniscentrum