Ga direct naar de content

Kenniscentrum Business Innovation

Kennis maken voor de nieuwe economie

Kenniscentrum Business Innovation is dé kennisplek op het gebied van innovatie en economie. Door het verrichten en ondersteunen van praktijkgericht onderzoek voor het Economisch Domein en het bedrijfsleven, ondersteunt het kenniscentrum bedrijven en studenten van Hogeschool Rotterdam.

Toon:

Nieuws

Actueel binnen het kenniscentrum
 • Ondernemerschap en krachtenbundeling centraal op eerste workshop NLPO

  Nieuws

  Samenwerking tussen het bedrijfsleven en hogescholen staat hoog op de agenda. Het NLPO met onder andere lector Guy Bauwen doet onderzoek naar verbetering hiervan. De eerste van vijf groepsdiscussies over dit thema vond vorige week plaats in Den Haag.

 • "Strategie, daar heb ik niet zo veel tijd voor"

  Nieuws

  Een groep van 25 studenten bedrijfskunde heeft in de periode februari – mei bij zeven mkb-ondernemingen in de regio de Next Strategy Scan afgenomen. Zij deden dit onder begeleiding van onder andere lector Arjen van Klink. Volgend studiejaar zal het project verder worden uitgebreid.

 • Hogeschool partner van nieuw OnderNemerSplein Rotterdam

  Nieuws

  Vandaag 29 juni opent minister Kamp het vernieuwde OnderNemerSplein (ONSplein) in Rotterdam, een ontmoetingsplek voor ondernemers en publieke dienstverleners. Kenniscentrum Business Innovation is namens Hogeschool Rotterdam één van deze partners.

 • IT Power in Rotterdam?

  Nieuws

  Tijdens het Concours Hippique International Officiel (CHIO) in Rotterdam organiseerden Rotterdam Partners samen met EY en de Rabobank op 22 juni een seminar over het tekort aan IT-ers in Rotterdam. Lector Arjen van Klink was één van de panelleden.

Activiteiten

Van het kenniscentrum
 • 29 aug

  Seminar Professional Learning Communities

  Docenten van Hogeschool Rotterdam zijn van harte uitgenodigd voor het seminar, waar de eerste uitkomsten van onderzoek naar opzet en behoud van intercultureel en inclusief onderwijs worden gepresenteerd.

 • 19 sep

  Knowledge Sharing Network Event

  Op 19 september vind het derde Knowledge Sharing Network Event plaats, georganiseerd door het kenniscentrum en RBS.

 • 09 nov

  Risk & Resilience Festival

  Tijdens dit festival worden onderzoek, kennis, inzichten en ervaringen op alle gebieden van risk en resilience bij elkaar gebracht door middel van presentaties, demonstraties, colleges, workshops, ronde tafel gesprekken, postersessies en meer. Lector Gedragseconomie Arie de Wild is spreker.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.