Ga direct naar de content

Kenniscentrum Business Innovation

Kennis maken voor de nieuwe economie

Kenniscentrum Business Innovation is dé kennisplek op het gebied van innovatie en economie. Door het verrichten en ondersteunen van praktijkgericht onderzoek voor het Economisch Domein en het bedrijfsleven, ondersteunt het kenniscentrum bedrijven en studenten van Hogeschool Rotterdam.

Toon:

Actueel binnen het kenniscentrum

Kenniscentrum Business Innovation scoort mooie voldoende bij visitatie BKO

Nieuws

Op donderdag 28 september werd Kenniscentrum Business Innovation beoordeeld op de kwaliteit van het onderzoek en de organisatie aan de hand van het Brancheprotocol Kwaliteitszorg Onderzoek (BKO). De commissie was positief in zijn eindoordeel en beloonde het kenniscentrum met een voldoende. Deze week is het officiële rapport opgeleverd.

Mkb-bedrijven laten kansen liggen op het gebied van soft controls

Nieuws

“Mkb-bedrijven missen kennis en mogelijkheden om actief met soft controls te werken en daarop bewust te sturen” aldus docent-onderzoeker Desiree Meurs. Op donderdag 28 november was zij samen met Gert de Jong van Hogeschool van Amsterdam keynote spreker bij het Behavioral Risk Congres 2017 in Baarn.

Concordia University uit Montreal glorieuze winnaar Rotterdam International Case Competition

Nieuws

Na een intensieve week van lange dagen en korte nachten was vrijdagavond de feestelijke uitreiking van de awards van de eerste Rotterdam International Case Competition. De wedstrijd werd gewonnen door het team van de Canadese Concordia University. Angelien Sanderman en Leen Wendels van chemieconcern Huntsman reikten de prijzen uit.

Internationale studenten volgen college over Next Strategy

Nieuws

Op donderdag 15 november heeft Arjen van Klink voor een groep studenten van de College of Management Academic Studies uit Risjon Letsion, Israël een college verzorgd over Next Strategy.