Menu Zoeken English

Digiscan mkb-ondernemers

Inspiratiesessie

Maandelijks organiseert het kenniscentrum inspiratiesessies. Tijdens deze korte inspirerende bijeenkomsten vertelt een lector of onderzoeker meer over zijn of haar onderzoek.

De wereld verandert snel en mkb-ondernemers worden steeds meer geconfronteerd met veranderde klantwensen en concurrentie uit onverwachte hoek. Vaak zijn ondernemers zich niet bewust van deze veranderingen of missen de kennis om zich er op voor te bereiden.

Samen met Gemeente Rotterdam en Kamer van Koophandel ontwikkelt Kenniscentrum Business Innovation een digiscan waarmee de mogelijke knelpunten binnen ondernemingen vastgesteld worden, waarna passend advies geboden kan worden.

Tijdens de inspiratiesessie vertelt de Kamer van Koophandel over de marktontwikkelingen en de rol die zij daarin spelen. Kenniscentrum Business Innovation zal daarna dieper ingaan op de werking van de digiscan en de opvolging van de resultaten.

Spreker: Jan Pons, onderzoeker bij Kenniscentrum Business Innovation

Details

  • Datum : 23 april 2019
  • Tijd: 14.00 - 15.00 uur
  • Locatie: Hogeschool Rotterdam, Kralingse Zoom 91, ruimte D0.125 (open ruimte)

Aanmelden en meer informatie

Digitaliseringsscan

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat mkb-ondernemers (te) weinig inspelen op de kansen en bedreigingen die digitalisering met zich meebrengt. Doel van het project is een meetinstrument te ontwikkelen welke het mkb kan helpen digitalisering optimaal toe te passen in de organisatie.

 

Lees meer over dit onderzoek

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.