Ga direct naar de content

Symposium 'Hbo en ondernemen'

12 oktober 2017

Op 12 oktober organiseert Nederlands Lectoren Platform Ondernemerschap het symposium ‘Hbo en ondernemen’. Tijdens deze dag staat het uitwisselen van ervaringen en het aangaan van nieuwe samenwerking centraal.

Het symposium is bedoeld voor iedereen die zich in het hbo bezighoudt met ondernemerschapsonderzoek en ondernemerschapsonderwijs. De dag is gevuld met een gevarieerd programma. Hans Biesheuvel, voorzitter Ondernemend Nederland (ONL), zal in de ochtend als spreker het spits afbijten. Daarna kunnen de bezoekers een keuze maken uit diverse workshops, welke gegeven worden door de aangesloten hogescholen van het Nederlands Lectoren Platform Ondernemerschap (NLPO). Ook Rogier Cazemier, hoofddocent bij COM zal hier een workshop verzorgen. Het symposium wordt afgesloten met een discussie en netwerkborrel.

Nederlands Lectoren Platform Ondernemerschap

Het NLPO is een platform voor lectoren die zich richten op het thema ondernemerschap. Door het verbinden van lectoren en thema’s in het kader van ondernemerschap wordt samenwerking, creativiteit en vernieuwing gestimuleerd. Daarnaast is samenwerking tussen de lectoren nodig om de toppositie van de Nederlandse wetenschap verder te versterken. Lector Guy Bauwen van Kenniscentrum Business Innovation is initiator en voorzitter van het NLPO.

Voor wie

Deze dag is bedoeld voor eenieder die zich in het hbo bezighoudt met ondernemerschapsonderzoek en ondernemerschapsonderwijs. Lectoren, onderzoekers, docenten, management en belangstellenden zijn van harte welkom.

Praktische informatie

Datum: donderdag 12 oktober
Tijd: 10.00 uur – 16.30 uur
Locatie: Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN, Den Haag
Kosten: Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Aanmelden

Aanmelden kan door middel van dit formulier. Vul hierop uw workshopkeuzes in en mail het naar: roelof.eleveld@inholland.nl. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 4 oktober. 

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.