Menu English

Masterclass | Inspirerend Leiderschap

Masterclass over leiderschap

Verander de wereld, begin bij jezelf: je kunt jouw organisatie alleen meenemen op een nieuwe koers als je zelf weet waar je naar toe wilt gaan.

In deze masterclasses neemt Johan Reijenga je mee op weg naar inspirerend leiderschap. Leiderschap dat de organisatie richting en perspectief geeft doordat het verankerd is in een gedeelde overtuiging dat we op de goede manier bezig zijn. In twee sessies geven wij inzicht in een handelingsperspectief voor Inspirerend Leiderschap.

Sessie 1 – dinsdag 13 juni 2023, 16:00 tot 20:00 uur
Verander de wereld, begin bij jezelf: Je kunt jouw organisatie alleen meenemen op een nieuwe koers als je zelf weet waar je naar toe wilt gaan.
In de eerste sessie staan we daarom stil bij jouzelf als leider en de uitdagingen die de veranderende wereld met zich meebrengt.

Sessie 2 – woensdag 21 juni 2023, 16:00 – 20:00 uur
Het is eenzaam aan de top, maar dat is een keuze!: Wat moet je veranderen om het bedrijf in beweging te krijgen en hoe doe je dat?
In de tweede sessie leggen we de focus op het handelingsperspectief: we geven handvatten om door verandering van het eigen gedrag de organisatie in beweging te krijgen.

Deze masterclass wordt mogelijk gemaakt voor Kenniscentrum Business Innovation van Hogeschool Rotterdam en is voor de deelnemers kostenloos. Je kunt je alleen voor beide sessies inschrijven, het afzonderlijk volgen van slechts 1 sessie is vanwege de samenhang niet wenselijk. Beide sessies zijn van 16:00 tot 20:00 uur; wij zorgen voor een eenvoudig diner. 

Praktische informatie:

  • Datum: sessie 1 - dinsdag 13 juni, sessie 2 - woensdag 21 juni
  • Tijd: 16:00-20:00
  • Locatie: ONS gebouw - Van Heekstraat 15, 3125 BN Schiedam (kamer 1.10 op de eerste verdieping

Aanmelden

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen