KENNISCAFE | Samenwerken aan Kindveiligheid

20 maart 2018

Hoe ga je om met privacy en gegevensuitwisseling als er sprake lijkt te zijn van een onveilige situatie rond kinderen. Een vraag die voor alle betrokken partijen kan zorgen voor dilemma’s.

Tijdens dit kenniscafe deelt Josien Hofs (BPSW) als samenwerkingspartner van de Werkplaats in de werkconferentie van Feijenoordsameneen  en CJG Feijenoord haar kennis en ervaringen over privacy.  Daarnaast zal Andrea Kolijn, incidentencoördinator Jeugd van de gemeente Rotterdam,  een kijkje geven "achter de inspectierapporten" laten horen.
Vervolgens gaan professionals en andere betrokkenen samen aan de slag om in twee thematafels met elkaar ervaringen, tips en leermomenten met elkaar te delen.
De bijeenkomst is toegankelijk voor de (aankomende) professionals in het veld en voor geïnteresseerden vanuit beleid, onderwijs en onderzoek.

Praktische informatie
Datum: Dinsdag 20 maart, 09.00 – 12.00 uur
Locatie: Huis van de Wijk Irene, Oudelandstraat 75, 3073 LJ Rotterdam
Uitnodiging en aanmelden:

Kenniscentrum Talentontwikkeling van Hogeschool Rotterdam participeert in de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid. In dit regionale samenwerkingsverband werken onderzoeks- en onderwijsinstellingen, gemeenten, partners in zorg- en welzijn, burgers en cliënten aan maatschappelijke vraagstukken. 

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.