Menu Zoeken English

International Advance Care Planning Conference (ACP-i Congres 2019)

13 - 16 maart 2019

Van 13 t/m 16 maart vindt voor de 7e keer de International Advance Care Planning Conference (ACP-i Congres) plaats in De Doelen in Rotterdam. Tijdens de conferentie worden innovatieve inzichten en onderzoeksresultaten gepresenteerd en besproken door internationale sprekers.

Advance care planning is een proces waarbij de patiënt met zijn arts zijn wensen, doelen en voorkeuren voor zorg rond het einde van zijn leven bespreekt en vastlegt voor wanneer de patiënt zelf niet meer in staat is om beslissingen te nemen. Tijdens de International Advance Care Planning Conference wordt veel aandacht besteed aan hedendaagse thema's, de rol van de patiënt en aan het uitwisselen van ervaringen tussen deelnemers.

De conferentie is bedoeld voor met name onderzoekers, zorgverleners, beleidsmakers en ethici, maar uiteraard zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom.

Meer informatie, zoals het programma en informatie over het indienen van abstracts, is te vinden op de website van de International Advance Care Planning Conference.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.