Menu English

ROAZ werkconferentie KOERS 2030

Werkconferentie KOERS 2030

De Koers / werkagenda ROAZ 2030 is een dynamisch document en de realisatie van de doelstellingen en bijbehorende planning kunnen worden bijgesteld op basis van landelijke ontwikkelingen en voortschrijdende inzichten.

Rol ROAZ

Het ROAZ Zuidwest-Nederland vervult een belangrijke rol als het gaat om het garanderen van de bereikbaarheid, toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid van de acute zorg. Mede ingegeven door geschetste toekomstscenario's, ervaringen en signalen vanuit de regio en in navolging op discussiestukken en overheidsrapporten is vanaf 2022 in de regio gewerkt aan de strategische werkagenda voor de toekomst oftewel de ROAZ Koers 2030.

Koers werkagenda ROAZ 2030

Op 17 november 2022 is het AB ROAZ akkoord gegaan met de Koers / werkagenda ROAZ 2030.Deze Koers / werkagenda ROAZ 2030 is in lijn met het Integraal ZorgAkkoord, de beleidsagenda toekomstbestendige acute zorg en het Kwaliteitskader Spoedzorgketen. Hiermee gaan we de komende jaren aan de slag om de acute en opgeschaalde zorg in onze regio toekomstbestendig te houden.

De Koers / werkagenda ROAZ 2030 is een dynamisch document en de realisatie van de doelstellingen en bijbehorende planning kunnen worden bijgesteld op basis van landelijke ontwikkelingen en voortschrijdende inzichten. De richting van de vier centrale thema’s is echter helder en geeft input voor de agenda van het ROAZ de komende jaren.

Vier centrale thema’s:

1. Zorgcoördinatie en capaciteit;
2. Waardevolle data en slimme technologie;
3. Acute zorg voorkomen, ontdubbelen, verplaatsen, concentreren, spreiden en vervangen;
4. Risicobeheersing, crisisbeheersing & OTO.

Praktische informatie:
  • Datum: dinsdag 21 maart 
  • Tijd: 9:00 - 17:00 uur (inloop vanaf 08:30)
  • Locatie: Duurzaamheidsfabriek 50 Leerparkpromenade 3312 KW Dordrecht
Sprekers:

Aanmelden

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen