Menu Zoeken English

Dag van Praktijkgericht Onderzoek 2019

Op dinsdag 15 oktober 2019 organiseert Hogeschool Rotterdam de jaarlijkse Dag van Praktijkgericht Onderzoek. Tijdens deze dag laat de hogeschool het belang, de opbrengsten en impact van onderzoek zien. Het thema van de dag is #Durftevragen.

De Dag van Praktijkgericht Onderzoek heeft dit jaar het thema #Durftevragen. Durf je open op te stellen, 'feiten' te onderzoeken en nieuwe dingen te ontdekken. Op de sociale media is de hashtag #Durftevragen al jaren een veel gebruikte manier om vragen aan de wereld te stellen. Een mooi voorbeeld van hoe nieuwsgierigheid leidt tot verrijking van kennis.

Programma

De Dag van Praktijkgericht Onderzoek wordt op een innovatieve wijze én in een digitaal jasje geopend door twee sprekers. De sprekers focussen zich op de ‘why?’. Waarom is een onderzoekende houding belangrijk? Het tweede gedeelte van de dag, tijdens tafelsessies, zal gericht zijn op de ‘what’ en de ‘how?’. Wat levert onderzoek mij op en hoe pas ik het toe? Een grote verscheidenheid aan onderzoeksproducten van de vijf kenniscentra wordt digitaal en interactief gedeeld vanuit vier perspectieven: de opbrengsten voor docent, student, hogeschool en praktijk. 

 Sprekers

Ad Verbrugge
Filosoof en mede-oprichter en voorzitter van de vereniging Beter Onderwijs Nederland. 

Peter van der Meer
Voorzitter Raad van Bestuur van het Albert Schweitzer Ziekenhuis Dordrecht.

 

Voor wie?

Iedereen is van harte welkom tijdens de dag van Praktijkgericht Onderzoek. In het bijzonder: docenten, studenten, lectoren, onderzoekers en praktijkpartners.

Details

Datum: 15 oktober 2019
Tijd: 14.30 - 17.30 uur
Locatie: Hogeschool Rotterdam, Kralingse Zoom 91, Rotterdam

Aanmelden

Meer informatie & aanmelden

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.