Menu
Zoeken English

Docent Informatica (0,8-1,0 fte)

Instituut voor Communicatie, Media & Informatietechnologie

De arbeidsmarkt wacht met smart op nieuwe talentvolle developers. Echter deze ontstaan niet vanzelf! Jij als docent gaat helpen in het opleiden van jonge professionals tot volwaardige developers.

Wat ga je doen?

Als docent bij informatica ga je o.a. lesgeven in een activerende werkvorm. Tijdens de lessen krijgen jouw studenten opdrachten waarbij ze programmeren. Jij helpt studenten waar nodig en geeft sturing en advies. Daarnaast geef je les in projectvormen waarbij studenten in groepen werken, bijvoorbeeld in het ontwikkelen van webapplicaties. Vanuit je rol begeleid je ook stages waarbij je in wisselwerking met onze partners uit het bedrijfsleven een leerzame stage vormgeeft. Je hebt als docent bij ons een divers takenpakket en je staat midden in de maatschappij. Vanuit je rol wordt je ook gestimuleerd om mee te gaan in technologische ontwikkelingen en deze terug te laten komen in jouw onderwijs. De wereld van informatica ontwikkeld continu en jij als docent groeit en leert mee!

Wat bieden we jou?

  Contract met zicht op vast dienstverband
  Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaal tussen minimaal €2.845,48 (schaal 10) en €5.026,85 (schaal 11) bruto per maand, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
  Een goede werk/privé balans (45+ vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband, mogelijkheid tot betaald ouderschapverlof 75%, flexibele werktijden)
  Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  Zelfstandige en diverse functie

Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaald tussen minimaal €2.845,48 (schaal 10) en maximaal €5.026,85 (schaal 11) bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

 

Het team en de werkplek

Maak kennis met je toekomstige collega's

Je komt te werken bij de opleiding informatica. Wij zoeken een enthousiaste ICT-er met passie voor programmeren die het een uitdaging vindt om samen met studenten te werken aan ICT-oplossingen. We zoeken zowel nieuwe collega’s met ervaring alsmede collega’s die als junior docent willen starten. De focus in de opleiding ligt op software engineering. Waarbij we op dit moment voornamelijk gebruik maken van de programmeertalen, C# en Python.

Ben jij wie we zoeken?

  • Je hebt ten minste een relevante afgeronde hbo opleiding.
  • Bij voorkeur ervaring met programmeertalen als Python en C#.
  • Je hebt didactische en coachende vaardigheden.
  • Je bent bereid om jezelf continu te ontwikkelen, bijvoorbeeld door scholing.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Wijnhaven 99

Wijnhaven 99 3011 WN Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt of komt die in de buurt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Let wel, het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Jean-Paul Weber is de recruiter voor de functie en bereikbaar op 0611 330 645 of j.weber@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen