Menu Zoeken English

Afstudeerbegeleider bij Vastgoed & Makelaardij gezocht (0,6-1,0 fte)

Instituut voor de Gebouwde Omgeving

Krijg jij energie van het 1 op 1 begeleiden van studenten en het beoordelen van hun onderzoek? Vind jij het leuk om een vraagbaak, ondersteuner en beoordelaar te zijn en zo studenten te helpen bij het succesvol volbrengen van het laatste deel van hun studie? Dan is onderstaande functie wellicht iets voor jou.

Wat ga je doen?

Voor de opleiding Vastgoed en Makelaardij zijn we op zoek naar een afstudeerbegeleider die onze studenten gaat ondersteunen bij het afstuderen. Je zal daarbij ongeveer 15 studenten tegelijk ondersteunen. Hierbij bestaat je takenpakket onder andere uit het inhoudelijk begeleiden bij het schrijven van de scriptie, het begeleiden en coachen van afstudeerkandidaten en het onderhouden van contacten met bedrijfsbegeleiders. De exacte invulling van dit pakket zal in overeenstemming met de onderwijsmanager en collega’s plaatsvinden. We verwachten daarnaast een pro-actieve houding in de begeleiding met als doel leer- en studierendement van jouw studenten te monitoren en te vergroten.

Wat bieden we jou?

  Een jaarcontract (D4 cao hbo) met uitzicht op vast dienstverband
  Een goede werk/privé balans (40+ vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband, mogelijkheid tot betaald ouderschapverlof 75%, flexibele werktijden)
  Salaris, afhankelijk van ervaring, van minimaal €3.658,64 en maximaal €5.026,85 bruto per maand (schaal 11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
  Ontwikkelmogelijkheden zoals een door ons gefaciliteerde didactische opleiding tot hbo-docent
  Zelfstandige en maatschappelijk relevante functie

 

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

Je wordt onderdeel van een team van ongeveer 45 professionals die gezamenlijk ruim 1000 studenten opleiden. Mocht je dus ondersteuning nodig hebben dan is die er zeker. Daarnaast kenmerkt het team van vastgoed zich als een professioneel gezellig team dat dicht bij de student staat. Het is een gemêleerd gezelschap van mensen met verschillende opleidingsachtergronden maar met een gemeenschappelijk doel om zo goed mogelijk onderwijs vorm te geven. De opleiding is de afgelopen jaren flink gegroeid en de verwachting is ook dat dit zich de komende jaren doorzet.

Ben jij wie we zoeken?

  • Je hebt een masteropleiding afgerond.
  • Je hebt bij voorkeur (relevante) ervaring met het verzorgen van afstudeerbegeleiding.
  • Je didactische en coachende vaardigheden zijn up-to-date.
  • Je hebt affiniteit met de gebouwde omgeving en commerciële, ondernemende studenten.
  • Je hebt affiniteit met volwassen studenten als serieuze gesprekspartner op niveau.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Academieplein

G.J. de Jonghweg 4 - 6 3015 GG Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt of komt die in de buurt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Let wel, het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jean-Paul Weber op: 06-11330645 of via j.weber@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen