Menu Zoeken English

Medewerker Tentamenorganisatie (0,8-1,0 fte)

HR Business School

In de Hogeschool Rotterdam Business School zijn de opleidingsinstituten voor Bedrijfskunde, Commercieel Management en Financieel Management samengevoegd. Binnen dit grootste onderdeel van de hogeschool studeren en werken ruim 8.500 studenten en 500 medewerkers. Om de slagkracht van opleidingsteams te versterken is de ondersteuning van de Hogeschool Rotterdam Business School verdeeld onder vier support units, bestaande uit: Connect, Ondersteuning, Onderwijslogistiek en Personeel, Financiën en Kwaliteit. Binnen de support unit Onderwijslogistiek zijn we op zoek naar een Medewerker tentamenorganisatie.

Wat ga je doen?

Je bent samen met het team van collega’s van de tentamenorganisatie verantwoordelijk voor het hele proces rondom tentamens binnen de HR Business school.

Hierbij overzie je alle te nemen acties en gevolgen die horen bij het proces van tentaminering. Hierbij kun je denken aan het maken en vullen van tentamenmappen, de hele organisatie rondom surveillanten, aanspreekpunt voor studentzaken t.a.v. bijzondere situaties  en het bewaken van deadlines. Hiernaast zul je ook de aansturing van onze surveillanten op je nemen. De tentamens worden zowel overdag als ’s avonds afgenomen.

Wat bieden we jou?

  Een contract voor een jaar
  Salaris minimaal €1.947,68 en maximaal €2.717,13 (schaal 6) bruto per maand bij fulltime
  8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
  Super ontwikkelingsmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

 

Ben jij wie we zoeken?

Je bent goed in plannen en organiseren en houdt ervan overzicht te houden over alle taken en werkzaamheden. Je kunt gevolgen overzien en neemt hier direct proactief actie op. Hiernaast ben je flexibel, omdat er af en toe ’s avonds gewerkt zal worden ten behoeve van de tentamens. Uiteraard is het een must dat je accuraat bent.

Beschik je over MBO werk- en denkniveau en ben je een teamplayer, maar ook goed in staat zelfstandig te werken, dan zijn we op zoek naar jou.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Medewerkers (AOP) van de Rotterdam Business School krijgen voorrang in de procedure.

Sluitingsdatum: 6 januari 2020. Let op bij voldoende kandidaten kan de vacature eerder sluiten.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Voor nadere inhoudelijke informatie over deze vacature en de selectieprocedure kan je contact opnemen met Aarti Debipersad (a.m.debipersad-joeloemsing@hr.nl), manager bedrijfsvoering HRBS, telefoonnummer: 010-794 8118.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.