Teamleider Bedrijfsbureau (0,8-1,0 fte)

Instituut voor Sociale Opleidingen

Hogeschool Rotterdam brengt werelden samen. Voor toekomstige docenten, onderzoekers, ondersteuners en managers die durven te kiezen voor een baan in het onderwijs. En voor onderwijsprofessionals die willen werken aan de meeste ambitieuze hogeschool van de Randstad met 39.000 studenten en bijna 4000 werknemers. Meer dan 100 nationaliteiten werken en studeren bij ons, met de stad Rotterdam als laboratorium. We delen dezelfde drive: wij zijn hier elke dag om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge mensen.

Het onderwijsaanbod van Hogeschool Rotterdam wordt vormgegeven vanuit 13 verschillende instituten. Het Instituut voor Sociale Opleidingen (ISO) is één van deze 13 instituten en biedt de vol- en deeltijd bacheloropleiding Social Work aan en de masteropleidingen Pedagogiek, Begeleidingskunde en Management & Innovatie. Het instituut verzorgt met ruim 230 medewerkers onderwijs voor zo’n 3000 studenten.

De onderwijsondersteuning van ISO is georganiseerd binnen het bedrijfsbureau. Het doel van het bedrijfsbureau is het mede faciliteren en mogelijk maken van de activiteiten van docenten ten behoeve van de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs. Het bedrijfsbureau bestaat uit meerdere teams die logistieke, administratieve en organisatorische werkzaamheden verrichten.

Voor het bedrijfsbureau zijn we op zoek naar een Teamleider bedrijfsbureau (0,8-1,0 fte).

De teamleider bedrijfsbureau rapporteert aan de manager bedrijfsvoering.

Functie

Als teamleider geef je leiding aan het team praktijk/studentadministratie (publiek en privaat), studentzaken en de frontoffice (± 18 medewerkers). Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening van de onderwijsondersteuning. De ambitie van het instituut is om de onderwijsondersteuning (nog meer) aan te laten sluiten bij de wensen van het onderwijs. Hiertoe onderhoud je contact met diverse stakeholders (in projecten), evalueer je de dienstverlening en zorg je ervoor dat de werkprocessen continu geoptimaliseerd worden.

Verder draag je er zorg voor dat de onderwijsondersteunende werkzaamheden uitgevoerd worden volgens de (jaar)planning en gestelde kwaliteitseisen. Je bent het 1e aanspreekpunt bij problemen en draagt er zorg voor dat deze opgelost worden. Onderwijs- en/of beleidsontwikkelingen vertaal je naar de dagelijkse werkprocessen en je past de planning en organisatie hierop aan. Aan de hand van managementinformatie voor diverse stakeholders signaleer je knelpunten en formuleer je verbetervoorstellen.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een coachende leidinggevende die een goede balans weet te vinden tussen het geven van vertrouwen en sturen op resultaat. Je hebt het vermogen te kunnen verbinden binnen teams en tussen teams en onderwijs. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau met een bijpassende opleiding. Werkervaring in het leidinggeven aan onderwijsondersteunende werkzaamheden is een must. Verder voldoe je aan de volgende eisen:

• Analytisch en procesmatig denken, in staat zijn werkprocessen te analyseren en deze continu en planmatig te verbeteren;
  • Onderwijskundige kennis en ervaring;
  • Affiniteit met automatiseringssystemen, kennis van Osiris, ELO’s en Evasys is een pre;
  • Dienstverlenend, plannen en organiseren, resultaatgericht en in staat om flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden, communicatief en adviesvaardig.

Aanbod

Wij bieden je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op vast (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal €2.769,32 en maximaal €4.192,37 bruto per maand (schaal 10) bij een volledige dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten o.a. uitstekende studiemogelijkheden en een pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie en/of de selectieprocedure? Neem dan contact op met Maurice Mokkenstorm (manager bedrijfsvoering) via telefoon 0612 124 421.

Wil je solliciteren?

Herken je jezelf in dit profiel en voldoe je aan de eisen? Klik dan op ‘direct solliciteren’ onderaan deze vacature op de website van Hogeschool Rotterdam. Graag ontvangen wij een motivatiebrief en een curriculum vitae inclusief een foto. Alleen sollicitaties die via deze route binnenkomen, worden in behandeling genomen. Na de sluitingsdatum wordt de vacaturetekst van de website verwijderd en is solliciteren niet meer mogelijk.

Sluitingsdatum: 28 juni 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.