Secretaris Hogeschool Rotterdam Business School (0,8-1,0 fte)

HR Business School

Hogeschool Rotterdam heeft sinds 1 september haar internationale, bedrijfskundige en economische opleidingen gebundeld. Met 12.000 studenten is de Hogeschool Rotterdam Business School (HRBS) in één klap een van de grootste en zeker de meest ambitieuze business school van Nederland. Te midden van deze dynamiek zijn we op zoek naar een secretaris als rots in de branding voor directie en management. Je behoudt het overzicht, bewaakt de voortgang en verandert data in inzichten. Je bent een stuwende kracht op de achtergrond.

Wat ga je doen?

Je bent de schakel tussen directie, CvB, medezeggenschapsraad, andere organisatieonderdelen van de HR, de teams binnen HRBS én het werkveld. Je stuurt op een goed georganiseerd proces van overleg en besluitvorming, van planning en control en communicatie daarover. Zo draag je persoonlijk bij aan een goede invulling van de strategie en het beleid van HRBS. Naast alle praktische en  coördinerende werkzaamheden, werk je nauw samen met onze strategisch beleidsadviseur. Je kent de afspraken, beheerst de feiten, zorgt voor juridische validatie en voert regie in besluitvormingsprocessen. Dit is geen baan voor een lichtgewicht, maar de ideale uitdaging als je een serieuze stap vooruit wilt zetten.

Wat bieden we jou?

Een contract voor 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband
  €4.955,73 - €6.036,14 bruto per maand
  8,3% eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Om bij Hogeschool Rotterdam te komen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

De Business School gaat werken in een vooruitstrevende, patroondoorbrekende netwerkstructuur, waarbij teams steeds wisselende coalities en samenwerkingsverbanden aangaan. De aansturing wordt minder hiërarchisch. De teams gaan onderling op een nieuwe manier samenwerken en krijgen meer ruimte voor autonomie en eigen verantwoordelijkheid.  HRBS bestaat uit opleidingsteams, een opleidingsteam minoren en een (gezamenlijke en zoveel mogelijk gedecentraliseerde) supportstructuur.

Ben jij wie we zoeken?

Academisch werk- en denkniveau is randvoorwaardelijk. In bestuurlijk complexe en strategische overlegsituaties ben je op je best, het liefst binnen een organisatie die zelf stevig in transitie is. De weg vereffenen van eerste voorstel tot definitieve besluitvorming, daar gaat je hart sneller van kloppen. Binnen Hogeschool Rotterdam Business School draag je persoonlijk bij aan kwalitatief hoogwaardig en toekomstgericht onderwijs van ruim 12.000 studenten. Zij zijn de toekomst van het bedrijfsleven in Rotterdam en ver daarbuiten. Hun impact is jouw impact, samen gaan we de wereld een klein beetje mooier maken.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Vragen? Fred Feuerstake is directeur van HRBS. Hij hoort graag van je. Neem contact met hem op via 010-794 4103 of a.a.p.feuerstake@hr.nl.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Is dit je droombaan?

Reageer vóór 22 september 2019 of beter nog: nu meteen.