Secretaresse Kenniscentrum Business Innovation (0,8 fte)

Kenniscentrum Business Innovation

Het praktijkgerichte onderzoek van Kenniscentrum Business Innovation van Hogeschool Rotterdam richt zich op de thema’s innovatie en economie. Aan het kenniscentrum verbonden lectoren en onderzoekers bestuderen actuele vraagstukken die spelen in het bedrijfsleven. Dit doen zij in nauwe samenwerking met de beroepspraktijk en de economische opleidingen van Hogeschool Rotterdam. Samen creëren ze nieuwe kennis die de praktijk ondersteunt bij het oplossen van problemen en het onderwijs helpt vernieuwen. Kennis met impact.

Fundamentele vraagstukken die spelen binnen de regionale economie vormen de basis van de onderzoeksagenda van het kenniscentrum. Uitgangspunt is de Roadmap Next Economy en de vraag hoe bedrijven binnen het mkb de transitie naar de nieuwe economie kunnen maken. Het onderzoek concentreert zich op drie onderzoeksthema’s: Digital economy, Circular economy en Entrepreneurial economy. Website: www.hr.nl/businessinnovation

OKC

De onderzoeksactiviteiten van Hogeschool Rotterdam zijn ondergebracht in vijf kenniscentra die ieder door een programmadirecteur aangestuurd worden. OKC is het gezamenlijke bedrijfsbureau van de vijf kenniscentra en het Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie van Hogeschool Rotterdam. Met 30 collega’s, wordt op zes secretariaten en een backoffice, gewerkt aan het ontzorgen van in totaal zo’n 200 medewerkers.

Functie

Als secretaresse lever je secretariële ondersteuning aan lectoren en onderzoekers van het kenniscentrum. De kernactiviteiten bestaan uit:

• Bijhouden agenda’s en vastleggen werkafspraken;
  • Bewaken van de voortgang en de afspraken;
  • Behandelen van de in- en uitgaande post/correspondentie;
  • Zorgdragen voor projectondersteuning;
  • Bijhouden adressenbestand;
  • Ondersteunen bij evenementen zoals openbare lessen, symposia en conferenties.

• Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt vaktechnische kennis van secretariële procedures en management ondersteunende werkwijzen;
  • Je hebt een goede beheersing van MS Office;
  • Je hebt een correcte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • je hebt vaardigheid in het plannen, organiseren en voorbereiden van overleggen, vergaderingen en bijeenkomsten;
  • je hebt vaardigheid in het te woord staan van derden voor het maken of afhouden van afspraken en het verstrekken van informatie;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent vaardig in het toegankelijk maken en bijhouden van archieven en werkdossiers.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je afhankelijk van ervaring en opleiding een tijdelijke arbeidsovereenkomst (D4). Inschaling volgens de CAO-HBO in schaal 5/6, minimaal €1.911,26 en maximaal €2.717,13 bruto per maand, bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je verkrijgen bij Arjan Lagendaal via 010-794 4771.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.