Opleidingsondersteuner Ruimtelijke Ordening en Planologie (0,8-1,0 fte)

Instituut voor de Gebouwde Omgeving

Heb jij een helderblauwe persoonlijkheid? Werk je gestructureerd en ben je resultaatgericht? Was statistiek je leukste vak? Ben jij een persoon die anderen graag ondersteunt en uitstekend met diverse mensen om kan gaan? Ben je zelfstandig en los jij graag problemen op? Vind je processen optimaliseren een uitdaging en denk jij altijd net een stap verder vooruit dan gevraagd wordt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ruimtelijke Ordening en Planologie (ROP) is een opleiding die studenten opleidt tot ruimtelijke ontwikkelaars die werken in de duurzame ontwikkeling van de stedelijke omgeving. ROP is een van de opleidingen in het domein van de Gebouwde Omgeving (IGO). Jij levert als opleidingsondersteuner een grote bijdrage aan de kwaliteit van de opleiding ROP.

Functie

Je bent binnen de opleiding de spin in het web. Je zorgt er voor dat de administratieve organisatie van de opleiding voortreffelijk verloopt en goed aansluit bij de processen van het gehele instituut. Secuur zijn is voor jou vanzelfsprekend. Ook heb je veel en goed contact met diverse onderwijsondersteunende afdelingen binnen het instituut van IGO waarmee je samenwerkt (o.a. roosterbureau, bedrijfsbureau en examencommissie).

Je voorziet de opleiding van sturingsgegevens die je uit de systemen weet te halen. Je bent zeer behendig in plannen, bewaakt deadlines en weet overzicht te creëren en te behouden. Een aantal van je belangrijkste taken zijn het voorbereiden, muteren en signaleren van de planning- en taaktoedeling (PTD), beheren en controleren van het lesrooster, notuleren van kwaliteitszorgoverleg en ondersteunen van de manager in de gesprekscyclus. Je overziet de organisatie van het onderwijs, je kent de studenten goed en werkt in een team samen met docenten.

• Je hebt een HBO werk- en denkniveau
  • Je bent zeer behendig met administratiesystemen en kan je hier snel in verdiepen
  • Je hebt uitgebreide kennis van Word, Excel en Outlook
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als in omgangsvormen
  • Je bent collegiaal, proactief en kan goed samenwerken
  • Je bent resultaatgericht en je hebt oog voor detail
  • Je wilt jouw talent inzetten om het onderwijs te verbeteren door jouw administratieve ondersteuning

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst aan voor de duur van een jaar met uitzicht op vast (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal €2.529,33 en maximaal €3.386,57 (schaal 8) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Vera Bevaart, procescoördinator Ruimtelijk Ordening en Planologie. Vanwege de zomervakantie is contact alleen mogelijk via e-mail v.bevaart@hr.nl. Je kunt binnen 2 werkdagen een reactie verwachten.

De selectieprocedure is als volgt. De vacature staat open tot vrijdag 9 augustus 2019. Op dinsdag 27 augustus wordt je geïnformeerd of je bent geselecteerd voor een eerste gesprek. Het eerste gesprek vindt plaats op donderdag 29 augustus 2019 tussen 09.00-11.00 uur. Ben je daarna door naar de tweede ronde, dan wordt je verwacht op vrijdag 30 augustus 2019 tussen 10.00-13.00 uur.

Sluitingsdatum: 9 augustus 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.