Menu Zoeken English

Onderwijsondersteuner opleiding Vastgoed & Makelaardij (0,6 fte)

Instituut voor de Gebouwde Omgeving

Bruis jij van energie en heb je geen 9-5 mentaliteit? Ben jij administratief en organisatorisch sterk? Ben jij een persoon die anderen graag helpt en uitstekend met diverse mensen om kan gaan? Ben je zelfstandig en los jij graag problemen op? Vind je het een uitdaging om als aanjager ervoor te zorgen dat dat deadlines behaald worden, alles voor de student zo goed mogelijk georganiseerd wordt en denk jij altijd net een stap verder dan gevraagd wordt? Vind jij het geen probleem om mensen aan te spreken? Dan zijn we op zoek naar jou!

De opleiding Vastgoed en Makelaardij is een opleiding die zakelijkheid, betrokkenheid, en punctualiteit hoog in het vaandel heeft staan. Jij levert een grote bijdrage aan de kwaliteit van de opleiding Vastgoed & Makelaardij.

Functie

Je bent binnen de opleiding Vastgoed & Makelaardij de spin in het web voor het team. Je zorgt er namelijk voor dat de organisatie van de opleiding voortreffelijk verloopt. Secuur zijn en controleren is voor jou vanzelfsprekend. Ook heb je veel en goed contact met diverse onderwijsondersteunende afdelingen waarmee je samenwerkt (o.a. roosterbureau, bedrijfsbureau en examencommissie).

Je voorziet de opleiding van sturingsgegevens die je uit Osiris weet te halen. Je bent zeer behendig in plannen en organiseren: denk aan het maken van klassen in het begin van het jaar en het checken van lijsten uit Osiris. Ook het organiseren van excursies, introductieweek en de lead nemen tijdens deze excursies past bij je. Je organiseert tevens alumnibijeenkomsten en waar nodig andere bijeenkomsten voor studenten. Jij zorgt ervoor dat alles uitstekend verloopt.

Op lange termijn zal het voorbereiden en controleren van de roostergegevens een van je belangrijkste taken worden. Zowel het reguliere rooster als het toetsrooster vallen onder deze verantwoordelijkheid.

Tenslotte zorg je voor de analyses die inzicht geven in hoe de opleiding ervoor staat en waar de opleiding dient te verbeteren. Ook houd je onze social-mediakanalen up-to-date.

Profiel

  • Je hebt een HBO werk en denkniveau
  • Je beschikt over kennis van Osiris
  • Je bent zeer behendig met administratiesystemen en kan je hier snel in verdiepen
  • Je hebt uitgebreide kennis van Word, Excel en Outlook
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel schrift als in omgangsvormen
  • Je bent collegiaal, proactief en kan goed samenwerken
  • Je bent resultaatgericht en je hebt oog voor detail
  • Je hebt kennis van- en ruime ervaring met Facebook en LinkedIn
  • Je wil jouw talent inzetten om het onderwijs te verbeteren door jouw ondersteuning

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst aan voor de duur van een jaar met uitzicht op vast (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal €2.212,26 en maximaal €2.995,17 (schaal 7) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Martine Borggreve-Weenink, onderwijsmanager Vastgoed & Makelaardij via tel. 010-794 6475.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.