Menu Zoeken English

Medewerker Studentzaken (0,8 fte)

HR Business School

Lijkt het je leuk om met studenten te werken, zónder zelf voor de klas te moeten staan? Dan is dit een mooie kans. Als Medewerker Studentzaken help je studenten aan Hogeschool Rotterdam Business School bij uiteenlopende vraagstukken. Soms complex, vaak acuut en altijd ben jij er om zaken goed op te lossen voor de student én de opleiding. Je schakelt daarbij met collega’s binnen de hogeschool en geeft ook advies over studeren met een functiebeperking of persoonlijke omstandigheden.

Wat ga je doen?

Binnen de commerciële opleidingen van de Hogeschool Rotterdam Business School ondersteun je studenten bij allerlei zaken waarmee ze te maken kunnen krijgen. Zo doe je intakegesprekken met aspirant-studenten en zij-instromers, je voert adviesgesprekken met studenten over een functiebeperking of persoonlijke omstandigheden en organiseert maatwerkvoorzieningen. Krijgt een student een extra toetskans? Jij regelt het. Alle studenten krijgen in het eerste studiejaar een Bindend Studieadvies, jij zorgt dat dit vlot verloopt. Is er een klacht of conflict? Jij geeft advies. Kortom, je weet nooit wat er morgen weer op je pad komt, je weet alleen dat jij er bent om studenten verder te helpen.

Wat bieden we jou?

  Een contract voor 2 jaar met uitzicht op vast dienstverband
  €2.769,32 - €4.892,37 bruto per maand
  8,3% eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Om bij Hogeschool Rotterdam te komen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

 

Het team

Maak kennis met je toekomstige collega's

Binnen Hogeschool Rotterdam zijn de internationale, bedrijfskundige en economische opleidingen gebundeld in de Hogeschool Rotterdam Business School (HRBS). Hier ga je als medewerker Studentzaken samen met een collega aan de slag voor de vijf commerciële opleidingen: Creative Marketing & Sales, Global Marketing & Sales, Marketing of Social, Business en Sportmarketing & Management. Een leuke, creatieve en afwisselende omgeving waarbij je met z’n tweeën Team Studentzaken vormt.

Ben jij wie we zoeken?

Minimaal een afgeronde hbo-opleiding is een must. Je moet met studenten en collega’s binnen de hogeschool op niveau kunnen sparren en soms creatief op zoek gaan naar een oplossing. Daarbij heb je uitstekende communicatieve vaardigheden nodig, bijvoorbeeld om studenten met een functiebeperking en persoonlijke omstandigheden te motiveren en begeleiden. Als we jou in kernwoorden moeten vangen, dan zoeken we: een teamspeler, accuraat, daadkrachtig, proactief en behulpzaam. Je durft beslissingen te nemen en deinst ook niet terug van een slechtnieuwsgesprek.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Vragen? Berry Andeweg is onderwijsmanager van Ondernemerschap & Retailmanagement en leidinggevende van Bureau Studentzaken. Hij hoort graag van je. Neem contact met hem op via berry.andeweg@hr.nl

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Is dit je droombaan?

Reageer vóór 19 juni 2019 of beter nog: nu meteen.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.