Medewerker Stagebureau (0,8-1,0 fte)

Instituut voor Gezondheidszorg

Organisatorisch en administratief ondersteunen van stages en studieprojecten. Elk jaar hebben zo’n 1500 studenten van het Instituut voor Gezondheidszorg (IVG) een stageplek nodig. Hou jij van organiseren, kun je relaties beheren met zorgorganisaties die stageplekken aanbieden, evenementen plannen, stageplekken toewijzen en van dat alles een strakke administratie bijhouden? Dan is deze baan perfect voor jou.

Wat ga je doen?

De officiële functienaam is ‘Medewerker Bureau Externe Betrekkingen’ en je houdt binnen dit bureau alle gegevens over stages en stageplekken bij in de speciale stage-applicaties van het IVG. Je speelt een belangrijke rol bij de toewijzing van stageplekken aan studenten, houdt een strakke administratie bij en signaleert tijdig mogelijke knelpunten. Je baan kent veel contacten, want je bent hét aanspreekpunt voor studenten, docenten, stagecoör-dinatoren en de zorginstellingen die onze studenten ontvangen. Interessant is ook je rol in het organiseren van evenementen rond stages. Je informeert en adviseert de onderwijsmanagers gevraagd en ongevraagd over relevante ontwikkelingen in stage-invulling en -deelname.

Wat bieden we jou?

1-jarig contract met zicht op verlenging
  € 2.212,26 - € 2.995,17 bruto per maand (schaal 7)
  8,3% eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholing- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

Binnen het Instituut voor Gezondheidszorg (IVG) verzorgt het Bureau Externe Betrekking de administratieve en organisatorische ondersteuning van stages, projecten en stage-gerelateerde evenementen. Het team telt 7 collega’s (jou meegeteld) die in een positieve sfeer proberen optimale randvoorwaarden te scheppen voor de studenten en hun docenten. Praktijkervaring opdoen via stages is voor de studenten daarbij een belangrijk onderdeel.

Over het werk

“Het is elk jaar weer een enorme voldoening als we alle studenten ‘onderdak’ hebben bij onze vele stageinstellingen.”

Ben jij wie we zoeken?

Je snapt dat dit een functie is waarin je niet alleen goed moet zijn in accurate administratie, maar vooral ook in communicatie en relatiebeheer met de vele stage-instellingen. Er is een beperkt aantal stageplaatsen, en plaatsing van studenten is vooral een kwestie van puzzelen. Jij speelt daarin een cruciale rol. Je werkt verder graag en goed in teamverband, houdt het overzicht en laat je niet gek maken als het eens druk is.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Rochussenstraat

Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je kunt reageren tot en met 31 augustus 2019.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Vragen? Neem voor meer informatie contact op met Bert Ardesch, Manager Bedrijfsvoering. Hij vertelt je graag meer. Neem vanaf 12 augustus contact op met Bert via 010-7946011 of 06-50 40 94 63 of a.ardesh@hr.nl.

Is dit je droombaan?

Reageer vóór 31 augustus 2019, of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.