Menu Zoeken English

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan die bestaat uit administratieve en organisatorische werkzaamheden, zoals cijferinvoer, digitale archivering en afname van enquêtes? Vind jij het leuk om studentgegevens te verwerken in een geautomatiseerd systeem en studenten en collega's te woord te staan?

Dan ben jij op je plek in een functie als medewerker onderwijsondersteuning op het bedrijfsbureau van het Instituut voor de Gebouwde Omgeving. Het bedrijfsbureau verzorgt alle logistieke, administratieve en organisatorische werkzaamheden voor het onderwijs. Het team bestaat uit 12 collega's en wordt geleid door een teamhoofd.

Herken jij je in het volgende profiel?

  • Mondig persoon met minimaal een MBO werk- en denkniveau.
  • Kennis van administratieve processen.
  • Ervaring in een soortgelijke functie.
  • Handigheid met geautomatiseerde programma’s waarbij ervaring met Word en Excel noodzakelijk is en ervaring met het studievoortgangprogramma Osiris een pré is.
  • Vaardigheid in het oplossen van knelpunten.
  • Klantgerichte en flexibele instelling.
  • Accurate werkwijze.
  • Zelfstandige en collegiale teamspeler.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een aanstelling voor de duur van een jaar met een mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren. Het salaris bedraagt minimaal €1.902,03 en maximaal €2.653,45 bruto per maand (schaal 6) bij een fulltime aanstelling (1,0 fte), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Frank Verschoor (manager bedrijfsvoering), 010-794 4892 of f.j.verschoor@hr.nl.

De gesprekken vinden plaats met directe collega's en het teamhoofd.

Je kunt uitsluitend online via onze website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.