Menu Zoeken English

Medewerker Onderwijsondersteuning (1,0 fte)

Rotterdam Academy

De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Rotterdam, Zadkine en Albeda dat is gestart is om alle Associate degree (Ad) opleidingen onder één dak, en volgens een strategische visie aan te bieden. De kernwaarden van de Rotterdam Academy zijn: Vakmanschap, Verbondenheid en Vernieuwing. Medewerkers die werkzaam zijn voor de Rotterdam Academy dragen deze waarden uit in de dagelijkse praktijk.

De Rotterdam Academy is op zoek naar een Medewerker Onderwijsondersteuning.

Functie

  • Je verricht diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden voor de opleidingen van de Rotterdam Academy.
  • Je verwerkt uiteenlopende gegevens van studenten in een geautomatiseerd systeem en zorgt voor het up-to-date houden ervan. Daarnaast geeft u toelichting aan studenten en/ of docenten ten aanzien van de in de studentenadministratie aanwezige gegevens.
  • Je assisteert bij de voorbereidende en afrondende administratieve werkzaamheden ten behoeve van startgesprekken.
  • Je bereidt malingen administratief voor en zorgt voor de verspreiding hiervan.

Profiel

  • Je kunt je vinden in de kernwaarden van de Rotterdam Academy.
  • Je werkt en denkt op minimaal Ad-niveau en je bent in het bezit van theoretische en praktische kennis van logistieke en administratieve processen, waarbij de nadruk ligt op administratief, secretarieel en organisatorisch werkervaring.
  • Je hebt kennis van en bent vaardig met het werken met geautomatiseerde programma’s waarbij ervaring met Word, Excel noodzakelijk is en ervaring met het studievoortgangprogramma Osiris een pré is.
  • Je bent vaardig in het oplossen van voordoende knelpunten, klantgericht, flexibel en accuraat, kunt zelfstandig werken maar bent ook een collegiaal teamspeler.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijk dienstverband van in eerste instantie een half jaar, met mogelijkheid tot verlenging (D4 cao hbo). Er geldt een proeftijd van 1 maand. Het salaris bedraagt minimaal €1.947,68 en maximaal €2.717,13 bruto per maand (schaal 6) bij een volledige aanstelling, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Angela Vroegindeweij, Manager bedrijfsvoering. Zij is bereikbaar op het nummer 010-794 1500.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.