Menu Zoeken English

Aan de rand van het centrum van Rotterdam, gehuisvest aan de Coolhaven, verzorgt het Instituut voor de Gebouwde Omgeving (IGO) de bacheloropleidingen Bouwkunde, Ruimtelijke Ordening & Planologie, Vastgoed & Makelaardij, Civiele Techniek, Facility Management en Logistics Management. Het instituut verbindt zich met zijn opleidingen aan de problematiek rond de duurzame ontwikkeling van grootstedelijke deltagebieden. We streven naar een integrale benadering rond waterbeheer, logistiek, infrastructuur en de (herbestemming van) bouw in een leefbare en duurzame omgeving.

Voor ons instituut zoeken we versterking op het gebied van Marketing.

Omdat cv’s niet alles zeggen en wij vooral benieuwd zijn naar jouw ideeën. Willen we je vragen om in een brief uit te leggen wat jouw toegevoegde waarde is op het gebied van marketing (maximaal 500 woorden). Waarbij we je willen vragen naar je ideeën rondom het profileren en branden van ons instituut richting drie belangrijke stakeholders.

  • De (toekomstige) studenten
  • Het werkveld
  • Opleidingen

Wat kan jij en wat denk je dat er bij ons nodig is?

De beste ideeën/brieven zullen wij uitnodigen voor een gesprek die uiteindelijk moet leiden tot deze interessante baan.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Jean-Paul Weber, recruiter, via telefoonnummer: 0611 330 645 of via e-mail j.weber@hr.nl.

Sluitingsdatum: 5 augustus 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.