Menu Zoeken English

Manager Services (1,0 fte)

Faciliteiten en Informatietechnologie

De dienst Faciliteiten en Informatietechnologie (FIT) is per direct op zoek naar een Manager Services, die zich herkent in de volgende leiderschapskenmerken: coachend, inlevingsvermogen, gemakkelijk benaderbaar, betrouwbaar, zichtbaar en een luisterend oor!

Dienst Faciliteiten en Informatietechnologie (FIT)

De Dienst Faciliteiten en Informatietechnologie (FIT) is één van de vier centrale stafdiensten binnen Hogeschool Rotterdam. Wij zijn de partner van het onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering.Wij zijn gericht op service, ondersteuning en het proactief wegnemen van alle mogelijke barrières voor experiment en ontwikkeling. Het is mede aan ons om een omgeving te creëren waarin de onderwijsteams kunnen excelleren. Wij doen dit door integrale dienstverlening van onze afdelingen: Vastgoed en Huisvesting, Inkoop & Contractmanagement, Integrale Veiligheid, Informatie Technologie, Bedrijfsvoering en de afdeling Services.

Elke dag zetten zich ruim 250 medewerkers vanuit de dienst FIT zich in, waarbij de wensen en behoeften van de klant het uitgangspunt zijn. Onze dienstverlening vormt de basis voor een plezierige, efficiënte en veilige werk- en studieomgeving waarin studenten en medewerkers zichzelf kunnen overtreffen doordat ze zich welkom en thuis voelen. De waarden waaraan wij onszelf en onze contractpartijen spiegelen om dat doel te bereiken zijn: samenwerkend, scherpzinnig, optimistisch, vakkundig en daadkrachtig.

De dienst FIT is bezig met een verandertraject gericht op de verbetering van de interne cultuur. In het afgelopen jaar hebben de interim-directeur en de leden van het managementteam gezamenlijk invulling en uitvoering gegeven aan de eerste stappen. Hiermee is een basis gelegd. Nu is het zaak de ingezette koers te continueren, aan te scherpen en bij te sturen waar nodig.

Afdeling Services

Op de locaties van de Hogeschool Rotterdam biedt de afdeling Services eerstelijnsondersteuning binnen de gebouwen van Hogeschool Rotterdam aan de studenten en medewerkers. Services helpt bij vragen over of het oplossen van incidenten betreffende telefonie, facilitaire zaken, het gebruik van computerwerkplekken, audiovisuele middelen en alle overige vragen die bij de Servicepunten binnenkomen. Wij zijn gastvrij en oplossingsgericht, we werken met plezier en aandacht. Onze ruim 140 medewerkers voelen zich gerespecteerd en gewaardeerd en krijgen de ruimte zich te ontwikkelen. De klant kan dan ook rekenen op een optimale ondersteuning binnen de gebouwen van Hogeschool Rotterdam, gebaseerd op de pijlers Schoon, Veilig en Onderhouden. 

Functie

De manager Services is een senior manager die ruime ervaring heeft in het aansturen van meerdere locaties. Je zorgt voor een werkklimaat waarbinnen de medewerkers van Services zich prettig, gewaardeerd, veilig en in hun kracht gezet voelen. Dit doe je samen met je team van beleidsmedewerkers en locatiehoofden (12 fte). Je bent hierin gemakkelijk benaderbaar, betrouwbaar, toont inlevingsvermogen en biedt een luisterend oor voor de locatiehoofden en medewerkers. Je bent actief lid van het managementteam van de dienst FIT. Je zoekt hierbij actief de verbinding en samenwerking op met de collega managers om de ambities van FIT waar te maken en legt verantwoording af aan de directeur.

Profiel

  • Je bent een senior manager, met ruime ervaring in het aansturen van verschillende locaties en locatiehoofden;
  • Je bent een coachend leidinggevende, die de locatiehoofden in hun kracht zet, richting geeft waar nodig en ruimte biedt voor ontwikkeling;
  • Je beschikt over inlevingsvermogen, geeft waardering en je bent helder in je communicatie;
  • Je weet anderen te inspireren en motiveren om zodoende de doelen te behalen;
  • Je bent zichtbaar voor de locatiehoofden en medewerkers en voelt je betrokken bij de locaties;
  • Je bent gericht op samenwerking met collega’s van binnen en buiten de dienst en zoekt hierin de  verbinding;
  • Je hebt een visie op facilitaire- en 1e lijns werkzaamheden, betrekt het team hierbij en beschikt over ruime kennis op het gebied van facilitair management;
  • Je bent ervaren in verandermanagement en voelt je thuis in een dynamische omgeving waar veranderingen aan de orde van de dag zijn;
  • Je beschikt over ruime werkervaring in grote, complexe organisaties (onderwijssector is een pré);
  • Kortom je bent een ervaren senior manager en opereert op academisch werk- en denkniveau.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband voor onbepaalde tijd (artikel D3 CAO HBO). Het salaris bedraagt minimaal €4.955,73 en maximaal €6.036,14 (schaal 13) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam. Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Informatie

Voor nadere inhoudelijke informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Jelle Bos, directeur FIT a.i., via telefoonnummer 06-534 55 552. Voor nadere informatie over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Iris Dirks, P&O adviseur, via 06-266 36 899.

Graag ontvangen wij je sollicitatie uiterlijk donderdag 11 april.

De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op maandag 15 april.

Je kunt uitsluitend online via de website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.