Kenniscentrum Zorginnovatie draagt bij aan de praktijk van de gezondheidszorg. Het kenniscentrum onderzoekt innovaties in en mét de praktijk. Lectoren en (docent)onderzoekers werken hierbij samen met studenten. Deze kennis helpt bij het oplossen van vraagstukken in de praktijk, is inspirerend voor de toekomstige professional en is relevant voor het toetsen en bouwen van theorieën. Meer informatie over het kenniscentrum is te vinden op de website hr.nl/zorginnovatie.

OKC

De onderzoeksactiviteiten van Hogeschool Rotterdam zijn ondergebracht in vijf kenniscentra die ieder door een directeur aangestuurd worden. OKC is het gezamenlijke bedrijfsbureau van de vijf kenniscentra en het Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie van Hogeschool Rotterdam. Met 30 collega’s wordt, op zes secretariaten en een backoffice, gewerkt aan het ontzorgen van in totaal zo’n 200 medewerkers.

Functie

Als Junior Secretaresse lever je secretariële ondersteuning aan lectoren en onderzoekers van het kenniscentrum. De kernactiviteiten bestaan uit:

• Bijhouden agenda’s en vastleggen werkafspraken;
  • Bewaken van de voortgang van de afspraken;
  • Behandelen van de in- en uitgaande post/correspondentie;
  • Zorgdragen voor projectondersteuning;
  • Ontvangen van bezoekers en beantwoorden van de telefoon;
  • Ondersteunen bij evenementen zoals openbare lessen, symposia en conferenties;
  • Archiefbeheer;
  • Beheren van de algemene mailbox van het Kenniscentrum Zorginnovatie en daaruit voortvloeiende taken;
  • Bijhouden adressenbestand;
  • Verzamelen van data t.b.v. het jaarverslag;
  • Alle overige voorkomende werkzaamheden die zich op het secretariaat voordoen bij drukte of ter tijdelijke vervanging van één van de collega’s.

• Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt vaktechnische kennis van secretariële procedures en management ondersteunende werkwijzen;
  • Je hebt een goede beheersing van MS Office;
  • Je hebt een correcte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • je hebt vaardigheid in het plannen, organiseren en voorbereiden van overleggen, vergaderingen en bijeenkomsten;
  • je hebt vaardigheid in het te woord staan van derden voor het maken of afhouden van afspraken en het verstrekken van informatie;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent vaardig in het toegankelijk maken en bijhouden van archieven en werkdossiers;
  • Je bent voor 0,6 fte (drie dagen) beschikbaar, te weten op dinsdag, donderdag en vrijdag. Ook dien je bereid te zijn om, indien nodig, je aanstelling op termijn wellicht uit te breiden naar 0,8 fte.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je afhankelijk van ervaring en opleiding een tijdelijke arbeidsovereenkomst (D4). Inschaling volgens de CAO-HBO in schaal 5, minimaal €1.911,26 en maximaal €2.609,74 bruto per maand, bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je verkrijgen bij OKC Personeel, okc-personeel@hr.nl. De vacature staat open tot en met 15 oktober 2019. Hierna zal de brievenselectie plaatsvinden.

Sluitingsdatum: 15 oktober 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.