Menu Zoeken English

Instructeur opleiding Chemie (0,8-1,0 fte)

Instituut voor Engineering & Applied Sciences

De (laboratorium)opleiding Chemie, met de aandachtsgebieden Analytische, Bio-, Fysische en Organische chemie, leidt studenten op tot Bachelor of Science. De opleiding maakt onderdeel uit van het Instituut voor Engineering en Applied Science. De vormgeving, inrichting en uitvoering van de opleiding is in handen van een team van docenten en instructeurs.

Het Instituut voor Engineering en Applied Science wil de studenten met name opleiden om duurzame technische en technologische oplossingen te leveren voor de maatschappij van de toekomst. Het curriculum van de opleiding Chemie is opgebouwd vanuit dit uitgangspunt en is gericht op een toenemend probleemoplossend vermogen en een toenemende zelfstandigheid van de student. Bij de vormgeving en uitvoering van het onderwijs wordt intensief samengewerkt met het beroepenveld.

Binnen de opleiding is een vacature ontstaan voor een Instructeur Chemie op minimaal mbo-niveau.

Functie

Als Instructeur ben je breed inzetbaar bij de uitvoering van het praktijkonderwijs van de opleiding Chemie.

  • Je begeleidt samen met de docent de praktijklessen.
  • Je draagt voor, tijdens en na de les zorg voor de organisatie van de praktijkruimte.
  • Je geeft instructie bij het gebruik van diverse laboratoriummaterialen en apparatuur.
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor de veiligheid tijdens de praktijkles.
  • Binnen het team van instructeurs lever je een bijdrage aan het reilen en zeilen op de laboratoria.

Profiel

  • Je hebt minimaal een relevante mbo-opleiding, liefst aangevuld met enkele jaren praktijkervaring op laboratoriumgebied.
  • Je beschikt over kennis van en ervaring met analysetechnieken als HPLC, GC, AAS, IR en UV/VIS.
  • Je vindt het leuk om studenten te begeleiden en je beschikt over de motivatie om jongvolwassenen op te leiden tot vakspecialist in de chemie.
  • Je beschikt over digitale vaardigheden.
  • Je hebt een flexibele instelling, je kunt goed in teamverband werken en je hebt een permanent oog voor verbeteringen en innovaties vanuit een studentgericht perspectief.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijk dienstverband aan met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij positieve beoordeling (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal €2.995,17 en maximaal €3.386,57 bruto per maand (schaal 7/8) bij een volledige aanstelling, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor nadere informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Veroniek Beke, onderwijsmanager, telefoon 010-794 4878 of e-mail v.o.m.beke@hr.nl.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.