Menu Zoeken English

Beschik jij over praktijkervaring maar heb je nog nooit voor de klas gestaan? Bij ons word je begeleid om het docentschap jouw eigen te maken.

Het instituut voor de gebouwde omgeving (IGO) bestaande uit de opleidingen Ruimtelijke Ordening & Planologie, Bouwkunde, Civiele Techniek, Facility Management, Logistics Management, Watermanagement en Vastgoed & Makelaardij breidt haar docententeams uit.

Ben je hoogopgeleid, zoekend naar een uitdaging die iedere dag anders is? Inspireer je jongvolwassenen graag met jouw kennis en passie voor je vakgebied in de gebouwde omgeving dan zoeken wij jou! Maar nog belangrijker, onze studenten hebben jou nodig. Jij geeft de bouwkundigen, civiel ingenieurs, stedenbouwkundig ontwerpers, watermanagers, vastgoed professionals, facility managers en/of logistiek professionals van de toekomst onderwijs en begeleidt hen tot de jong professionals van de toekomst. Je daagt onze studenten én organisatie uit met jouw kennis uit de praktijk en visie op onderwijs.

Wij verwachten dat je:

 • Academisch werk- en denkniveau hebt.
 • Graag werkt in een zelforganiserend team.
 • Op de hoogte bent van belangrijke technologische ontwikkelingen in het werkveld.
 • Het leuk vindt om studenten te begeleiden en te coachen, zodat zij zich professioneel en persoonlijk ontwikkelen, tevens ben je in staat om een stimulerende leeromgeving te creëren en studenten te enthousiasmeren en te motiveren.
 • Openstaat voor samenwerking met het aangesloten kenniscentrum dat praktijkgericht onderzoek doet dat relevant is voor de beroepspraktijk en bedraagt aan de kwaliteit van het onderwijs.
 • Een lerende en ontdekkende houding hebt.

En bieden je:

 • Een veelzijdige functie met de mogelijkheid deze zowel fulltime als parttime in te vullen.
 • Verantwoordelijkheid en vrijheid om je werk vorm te geven.
 • Een contract voor twee jaar (D3 cao hbo) met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een salaris dat varieert, afhankelijk van opleiding & ervaring, tussen minimaal €2.769,32 en maximaal €4.892,31 bruto per maand (schaal 10/11) bij een volledige werkweek, exclusief 8 % vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden die uitstekende scholingsmogelijkheden omvatten en een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Klinkt dit als iets voor jou? Denk er niet langer over na en stuur ons nu via de website jouw motivatie en informatie over wie je bent en wat je doet/hebt gedaan. Dan zoeken wij een datum voor een mogelijke kennismaking.

Mocht je andere vragen hebben of wil je gewoon wat meer informatie over de opleiding of de procedure, neem dan contact met onze recruiter, Jean-Paul Weber op telefoonnummer: 0611 330 645 of e-mail: j.weber@hr.nl.

Sluitingsdatum: 25 april 2019

Je kunt uitsluitend online via onze website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.