Menu Zoeken English

Huismeester / Facilitair Medewerker (2,0 fte in ploegendienst)

Faciliteiten en Informatietechnologie

Voor onderhoud, reparaties, verhuizingen en toezicht op de locatie Museumpark. Deze functie, die officieel ‘Ondersteunend medewerker’ heet, kun je net zo goed conciërge, huismeester of facilitair medewerker noemen. Leuk, gevarieerd werk voor een veelzijdig, sociaal én technisch handig persoon. Ben jij een echte serviceverlener en sta je stevig in je schoenen? Reageer dan vandaag nog.

Wat ga je doen?

In de gebouwen van onze locatie Museumpark wordt de hele dag en avond hard gestudeerd en gewerkt. Jij zorgt ervoor dat studenten, docenten en andere medewerkers van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat een veilige, schone werkomgeving hebben. Van het vervangen van een lamp of een deurkruk en het klaarzetten van een ruimte tot het verhuizen van meubels of het begeleiden van een evenement, jij doet het allemaal met even veel plezier. En dat in de dynamiek van een bruisende hogeschool, waar iedereen altijd druk is met hun taken rondom het onderwijs. Jij houdt het gebouw en de faciliteiten in topconditie, zorgt dat de beveiliging op orde is en dat iedereen zich aan de huisregels houdt. Met een glimlach als het kan, streng als het moet, want jij pakt je verantwoordelijkheid.

Wat bieden we jou?

  2-jarig contract met zicht op verlenging
  €1.866 - €2.548 bruto per maand + ploegentoeslag
  Plus 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholing- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Wat doe je?

  • Het uitvoeren van kleine reparaties
  • Openen en sluiten van het gebouw
  • Begeleiden van leveranciers
  • Ombouwen en klaar zetten van klaslokalen en vergaderruimtes
  • Facilitaire ondersteuning voor de gebruiker

Het team en de werkplek

Maak kennis met je toekomstige collega's

Je werkt in ploegen met werktijden tussen 6.00 en 23.00 uur binnen de Dienst Services. Deze dienst telt zo’n 140 mensen met als taak: zorgen dat iedereen zich thuis en welkom voelt. Samen ondersteunen we het primaire proces met een breed dienstenpakket, van receptie tot informatietechnologie.

39.394
studenten
4.000
medewerkers HR
280
medewerkers FIT
84%
medewerkers tevredenheid
7,7/10
trots en loyaliteit 

Yusuf Bicakci

Huismeester

Over het werk

“Samen met mijn andere collega ’s van het FIT serviceteam locatie Rochussenstraat, faciliteren wij in totaal rond de 750 werkplekken en 4500 studenten. Als team lossen wij alle facilitaire en IT zaken graag gezamenlijk op, en als een gebruiker dan met een tevreden gevoel ons Servicepunt verlaat, dan kan ik daar écht van genieten!”

In de vrije tijd

“Als ik vrij ben besteed ik best veel tijd aan het trainen, coachen en begeleiden van voetballers tussen de 7 en 14 jaar bij SBV Excelsior. Een fantastische voetbalclub waar nog veel waarde wordt gehecht aan normen en waarden. Er heerst daar echt nog een familiegevoel: samenwerken met vrijwilligers en ouders in een prettige sfeer waarbij respect voor elkaar hoog in het vaandel staat!”

Ben jij wie we zoeken?

Hogeschool Rotterdam biedt iedereen gelijke kansen. Zolang je maar handig genoeg bent om zelfstandig onderhoud en reparaties uit te voeren en servicegericht genoeg om steeds je best te doen om onze klanten zo snel en slim mogelijk te helpen. Mét een glimlach en liefst ook gevoel voor humor. Je gedraagt je echt als een gastvrouw of gastheer, die altijd hulpvaardig reageert op problemen, vragen of verzoeken. Zolang het respectvol en volgens de regels gaat natuurlijk.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in de veeleisende werkomgeving van een hogeschool hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Als jij je kennis en ervaring meeneemt, krijg je van ons alle ondersteuning die je nodig hebt. Op maat afgestemd op jouw nieuwe toekomst. Lees meer over de begeleiding van nieuwe medewerkers [link?]

Wie ken jij bij Hogeschool Rotterdam?

Wie ken jij bij Hogeschool Rotterdam?

Bezoek onze LinkedIn pagina en ontdek wie jij al kent bij de hogeschool.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Museumpark hoogbouw

Burgemeester S'jacobplein 1 3015 CA Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je kunt nog reageren tot xxdatumxx. 

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar kandidaten die de diversiteit binnen ons team versterken.

Voor meer informatie over deze functie(s) kun je altijd contact opnemen met Patrick Prinse (Hoofd Services, locatie Museumpark) via p.prinse@hr.nl. Wil je liever bellen, probeer dan op kantoortijden zijn mobiele nummer: 06 xx xx xx xx.

Is dit je droombaan?

Is dit je droombaan?

Reageer vóór xxdatumxx

of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.