HRM-Professional (0,8-1,0 fte)

Instituut voor de Gebouwde Omgeving

We investeren komende jaren flink in de kwaliteit van ons onderwijs. Dat doen we o.a. door het aanstellen van veel nieuwe collega’s en door de te investeren in onze huidige collega’s. Op HRM gebied brengt dit mooie uitdagingen met zich mee. Hoe staan wij bekend bij onze potentiële collega’s? Welke carrièremogelijkheden biedt werken bij een eigentijdse hogeschool? Hoe kunnen we nieuwe talenten aantrekken en aan ons binden? Hiervoor hebben we een campagne ontwikkelt de #carrieremix (www.hr.nl/carrieremix). Dit is één van de eerste stappen die we hebben gezet in de vormgeving van de reis van de (potentiële) medewerker bij ons instituut, maar hiermee zijn we er uiteraard nog niet. Want hoe zorgen we ervoor dat onze huidige talenten met werkplezier bij ons blijven werken, de regie voeren op hun eigen ideale #carrieremix en de ruimte hebben zich te blijven ontwikkelen? Om dit verder te ontwikkelen zijn we op zoek naar een HRM-Professional die hierbij onze HRM business partner gaat ondersteunen voor het komende jaar.

Wat ga je doen?

Je gaat helpen in het ontwikkelen van de reis die elke werknemer bij ons maakt. Je hebt met jouw kennis en ervaring hier een faciliterende en adviserende rol. Daarnaast ondersteun je opleidingsmanagers hands-on bij het uitwerken van teamanalyses en bij hun strategische personeelsplanning. Je bent in staat om sturingsinformatie te verzamelen, bij te houden en uit te werken. Denk hierbij aan ziekteverzuim, FTE bezetting en professionalisering van de teams. Het organiseren en faciliteren van de werving en selectie van nieuwe medewerkers is ook iets waar je ervaring mee hebt en waarin je gaat helpen ondersteunen. Het uiteindelijke doel is om voor het gehele instituut een professionaliteitsslag te maken op het gebied van HRM. Waarbij er na een jaar een solide basis staat om verder te bouwen.

Wat bieden we jou?

Een contract voor  1 jaar
  € 2.769,32 - € 4.892,31 bruto per maand
  8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld
  Uitstekende scholing- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Het team en de opleiding

Aan de rand van het centrum van Rotterdam, gehuisvest aan de Coolhaven, verzorgt het Instituut voor de Gebouwde Omgeving (IGO) de bacheloropleidingen Bouwkunde, Ruimtelijke Ordening & Planologie, Vastgoed & Makelaardij, Civiele Techniek, Watermanagement, Facility Management en Logistics Management. Daarnaast verzorgd het instituut de masteropleidingen van de Academie van Bouwkunst. Het instituut verbindt zich met zijn opleidingen aan de problematiek rond de duurzame ontwikkeling van grootstedelijke deltagebieden. We streven naar een integrale benadering rond waterbeheer, logistiek, infrastructuur en de (herbestemming van) bouw in een leefbare en duurzame omgeving.

Voor het Instituut voor de Gebouwde Omgeving zoeken we ondersteuning in de vorm van een HRM-Professional 0,8-1,0 fte voor 1 jaar.

Ben jij wie we zoeken?

Ben jij een HRM-Professional die zowel op operationeel gebied als op tactisch gebied zich wil ontwikkelen? Die graag samenwerkt met verschillende partijen en zo een gestructureerd proces kan neerzetten? Ben je een kei in het uitwerken van analyses en verzamelen van informatie? En beschik je over een “niet lullen maar poetsen” karakter?  Solliciteer dan nu! Want dan bieden wij een hele leuke uitdaging. Wanneer de samenwerking een succes blijkt, zijn er na een jaar wellicht andere mogelijkheden binnen onze Hogeschool.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Academieplein

G.J. de Jonghweg 4 - 6 3015 GG Rotterdam

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met onze recruiter Jean-Paul Weber: j.p.weber@hr.nl of 0611 330 645.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.